AKTUELNO

I ona je kivna!

Nakon Marija Kulić, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigla je njena ćerka Miljana, koja je takođe kivna na Ivana Marinkovića, baš kao i njena majka.

Miljana, kako si? Sinoć su održane nominacije, imala si priliku da čuješ na koji način te gledaju zadrugari, da li su te neki komentari iznenadili? Došlo je do svađe Marije i Ivana, kako gledaš na sve to? Ko je inicijator? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, odlično, hvala na pitanju. Peta nominacija od 6 nedelja, nijedna nominacija me nije iznenadila. Aludiraš na moju mamu, ona je samo iznela kako je. Ivan je krenuo da me ponižava, da priča da smo imali samo jednom s*ks. Ima konstantnu potrebu da me ponižava. Ako je neko bio dobar prema njemu, bili smo Nenad i ja ovih nedelju dana u izolaciji. To što on iznosi je neistina, svi znaju da smo bili u vezi. Ciljano je urađeno to što smo uradili sa obe strane. Moja maja je, pošto je prvi put na nominacijama, iznela sve da bi gledaoci znali, on je vređao, podsmejavao se, govorio da bi crkla da nije u rijalitiju. Ne znam čemu potreba, mogao je da prećuti. Ona je pričala kako se dešavalo, kako se oseća, kako je počeo odnos i kako se završio. To je to, rijaliti igrač i gleda nas kao konkurenciju, u cilju mu je da se svađa sa nama. Sinoć mu nisam odgovarala kako mislim, došlo bi do velike svađe. Izbegavao je priču o tome u izolaciji, skretao je sa teme, pričao sa Mikijem, Nenadom... Rekao je da je za mene streptomicin, da će me diskvalifikovati, da će početi da igra rijaliti. Prvi put su bile njegove nominacije - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Ivan želi da te zavadi sa Marijom kad ti priča kako si dozvolila da Marija uzme starateljstvo nad Željkom, da te je ona iskoristila? - pitao je Darko.
Ja sam više godina u rijalitiju, zarađujem za Željka. Ivanu je cilj da otvori frizerski salon za pse, vikendicu u Leskovcu i da renovira stan, nigde nije pomenuo Željka. Kad ja uđem u rijaliti, starateljstvo nad Željkom ima moja mama. Bitno da je dete sa nama. Sinoć me je baš negativno iznenadio i razočarao. Danas je bio Željko tu, on nije dolazio. Isto tako, Nenad je dolazio da mu kaže da je Željko došao dva, tri puta. Ivan je napravio paketić, ja sam ga dovela u izolaciju. Dete nije uzelo ni paketić, ja sam ga vratila u apartman, Ivan posle nije došao. Ne znam šta da kažem. Koliko sam bila srećna, sad sam se baš razočarala. Moja majka ničim nije uvredila njega, samo je napravila retrospektivu. Mogao je da prećuti, nije morao da me ponižava, lažima je ponižavao mene, a uzdizao sebe. Spavali smo više puta, u krevetu mi je pričao da bi voleo da Lena dobije brata ili sestru, pričao mi je da sam lepa, pametna, radili smo na tome, pitajte Vesnu Rivas - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako funkcionišete Bebica i ti? - pitao je Darko.
Ja ne smatram da je on mene slagao, nego preuveličao. Kad izađemo, lepo za ruku u Džona Kenedija, da vidimo da li su tamo bivša žena i deca. Mnogo mi je žao što nije kraj rijalitija, otišla bih tamo da vidim šta se dešava. Kopka me, ali ne želim da dajem drugima za pravo da komentarišu. Iskreno, to su laži koje ne bi promenile naš odnos, ali čemu potreba da laže? - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.