AKTUELNO

Iskren do srži!

Miljan Vračević stigao je u Rajski vrt da otvori dušu Drvetu mudrosti o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Smirio sam se, dva, tri dana se nisam svađao osim jutros malo sa Brendonom - pohvalio se Miljan.
Hteo sam malo da popričam sa tobom o dešavanjima u Zadruzi - reklo je Drvo.
Ima svega. Juče smo imali klipove Miljana Zola, to je standardna priča. Zola se zaljubio, primio se, tu se neka deca prave. Bilal i Maja isto en koče i kod njih je pun gas, smišljaju imena. Ovaj MMA je izgleda stvarno povukao vlagu, Brendon ga razgibava, pa ne znam sa kim će da se bori dalje. On je MMA na tačskrin. Verovali smo da nema ništa, ali nije da nema. Milica nam se osamila, ne može da podnese dobar odnos Marka i Aleks, a Ana tek. Ona je od juče potonula i rekla da se isključuje. Ana je prvih dana igrala Anđelin flaster, ili je sa njom ili sa Markom, a sad je spavala sa Aleks ne bi li bila bliža Marku. Bilal je izjavio glupost veka, sa 22 godine bio sa celim Sarajevom, zna li on koliko je Sarajevo. Maja ga potcenjuje stalno, daj samo minut, dva, pa pozdravlja onog, ovog. Kerića sam sad za*ebavao, on se zaljubio, gura Anđeli slatke snove pod jastuke, dobiće devojka šećer. On mi je najveća prženica. Tu su neiskreni oni između sebe, kerić, Sauer, Bilal. Dragić im kaže, ali neće da ulazi u srž. Ispaloi je da je samo Sauer sa Majom hteo, ali je i Kerić hteo da ukliza kod mlade. Bebica ono njegovo standardno, Džona Kenedija, Altina, jedva čekam poligraf - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je tvoj odnos sa Aleksandrom? - pitalo je Drvo
Okej smo, spustili smo loptu. Neka lagana zaebancija, sprdamo se. Ukapirala je da nikome ne želim loše, nemam taj poriv. Ja sam trenutan, opsujem, planem, dreknem, ali to je to i posle me prođe. Ta njena situacija, ja sam pokušao da kažem da je ona Bilalu krajnji cilj, nikako on njoj. Ona je priglupa rekla to što je rekla. Nikad ne možemo biti ne znam kako dobri, ali dok smo ovde može šala.
A situacija sa Mikijem? - pitalo je Drvo
Znamo se 30 godina, bio sam kod njega, sretnemo se u bolnici milion puta. Nismo se družili, ali sam ga gotivio. Filip Car meni nikad reč nije rekao, a ja sam ga izvređao. Miki je imao netrepeljivost prema Dejanu i Aleks, pa je spustio loptu. Kad je izjavila to za mene bez razloga, mislio sam da joj je neko to rekao da kaže. Miki je tad stao uz mene, kao i ja uz njega kad sam prekinuo kontakt sa Sanjom. Imali smo dogovor da ne blejimo sa devojkama kao što su Sanja, Maja, Aleks, te koje mogu da naprave problem anma oženjenima, pa aj ti dokaži kako si ih gledao - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li neku tajnu? - pitalo je Drvo
Ispričao sam ti ovo za Anu, to je prva Anđela prokomentarisala bila. Prema Anđeli su svi pažljivi, ušla je kao osveženje. Volim odgojenu decu, kao i ovu momci, Kerić. Marko hoće da prekine da puši zbog Anđele i hoće na svaki način da pokuša, jutarnja kafa, trening dok se ona šminka. On nam se primio u fulu, a Uroš se tu mota, ostavlja poruke, jednu, drugu, ono sa Zvezdanom je baš napravio glupost i nejasan mi je. Mogu li ja nekako dobiti poziv - rekao je Miljan.
Razmisliću - reklo je Drvo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.