AKTUELNO

Smatra da je to uništavanje nečije ličnosti.

Mlada glumica Anja Mit bila je sagovornica emisije "Premijera" i to u društvu svog psa Maše, koja se takođe oprobala pred filmskim kamerama.

Oprobala se ona malo i u glumi, ali nije se snašla, pa smo je ugasili. Mislila sam da je novi Sima, ali uvek se okretala kad ja napustim kadar, nema koncentraciju za glumicu - otkrila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je istakla da je sve uloge koje je dobijala mogla da iznese na pravi način, kao i da uloge koje joj ne leže i ne prihvata.

Toliko sam želela te doktorke, pa mi krenule, pa bih da se sad zaustavi. Sve što sam prihvatala, bila sam sigurna da mogu da iznesem. Ne bih rizikovala, uvek sam sigurna da je to dobro, da sve mogu da pokrijem i da stanem iza toga - rekla je glumica.

Ona se u septembru udala za svog izabranika Ognjena Vasića, ali kako kaže potpomstvo ne želi još da planira.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam želela da zaokružim godinu, da ovo bude jedna jagodica, jako važna. Ne znam, ne mogu da planiram, kada bude biće i to je nešto što ne možemo da planiramo - istakla je Anja.

Glumica se dotakla i nasilja na internetu, pa je uputila jaku poruku mladima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno je sloboda govora, a drugo uništavanje nečije ličnosti. Ne govorim o sebi, jer sam mnogo radila i shvatila da ne treba da primam k srcu zle komantare. Ali imamo problem što se tiče omladine, jer to su nesigurna mlada bića kojima vi na slobodan način možete da kažete sve najružnije. Svi smo prisustvovali situacijama koje se nisu završile bolje - navela je Anja.

Autor: R.L.

#Anja Mit