AKTUELNO

Saga Jelena i Novica se nastavlja.

Milioni u regionu koji prate "Prvi bend Srbije" na Insta TVu upoznati su sa ljubavnom zavrzlamom balerine Jelene i barmena Novice.

Jelena se zaljubila u Novicu na prvi pogled i nije se libila da mu to stavi do znanja. Ipak, Novica tu je tvrda srca bio i nije tek tako pao na Jelenin šarm i lepotu. Ni njene čiste emocije ga nisu pokolebale.

Novicin stav nije mladu balerinu naveo da se povuče, te je Jelena tražila prostor i način ne bi li mu se približila i napokon osvojila njegovo srce.

Foto: Printscreen

Jelena je sa svojom koleginicom balerinom Alesijom razgovarala o snu u kom je barmen igrao glavnu ulogu.

"Sanjala sam da je on ušao ovde. Ali na kratko.Ne kao igrač.." - počela je Jelena svoje izlaganje Alesiji.
"To znači da ti nedostaje!" - rekla joj je Alesija
"Jel' si sigurna?" - pitala je Jelena Alesiju.
"Da!" - potvrdno joj je odgovorila Alesija.

Foto: Printscreen

Jelena je nastavila da prepričava svoj san sa Novicom, kako ga je, kada ga je ugledala poljubila u obraz i da joj je rekao da on radi kod njih na gradilištu. Jelena joj je objašnjavala kako je išla za njim i kada je obezbeđenje došlo, a on otišao u nepoznatu prostoriju - da je lupala na vrata jer je želela da razgovara sa njim. I onda je čula glas sa zvučnika koji joj je rekao da ne sme u tu prostoriju da ulazi i da treba da se vrati nazad. Preznojila se cela od sna, koji je evidentno pogodio.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ali, da se sve ne zaustavlja samo u snu, kao i da snovi mogu postati stvarnost za Jelenu dokaz je novi segment njenog i Novicinog odnosa. Novica u toku koncerta, jer mu je bilo hladno - ušao je u kuću da se ugreje. Ipak, nije zadugo bio sam. Za njim je ubrzo došla Jelena koja mu je ponudila masažu glave na koju je Novica, potpuno nenadano pristao. Jelena je, čini se, u tom činu uživala možda i više od Novice. Čak je, pored masaže, Novica dobio od Jelene i nežan poljubac u čelo.

Između jave i sna, balerina Jelena Radulović pleše. Da li se njena upornost ipak isplati - saznaćemo ako pratimo "Prvi bend Srbije" jer se situacija menja iz časa u čas.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije