AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć iza nas!

Ponedeljak veče rezervisan za emisiju "Izbor potrčaka", a odmah nakon nje i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", definitivno svaki puz pomeri granice i okrene rijaliti i dešavanja u njemu "naopačke".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Naime, kako je Miljana Popović u toku jučerašnjeg dana, kao ovonedeljni vođa, podelila budžete svojim cimerima, voditelj Milan Milošević je na samom startu sa zadrugarima prokomentarisao njenu podelu, te je tom prilikom dao reč Urošu Ćertiću.

Moje mišljenje o Miljani se nije promenilo od prve nedelje. Uvek sam govorio da je iritantna, da se na silu ubacuje u teme, da prilazi odmah nakon ispovesti ili po njihovom ulasku da bi bila u plamu. Glupo je što uspe mene da iziritira. Ispred kuće sam i Cveti ansamo rekao da Miljana nije glupača i da će imati dobru podelu budžeta, dobra podela i iskrena. Sedi dole, što nosiš ovčicu i farbaš kosu - viknuo je Uroš Marku MMA kad se ubacio u njegovo izlaganje.
Žešće me iritira, juče sam podelio kilo brašna sa njom. Očekivao sam ad njeno celo učešće bude jako teatralno i iritantno. Iznerviralo me je jer sam ja kupio paste nekim ljudima, a ona i Tamara ukrale to. Boži je ukrala piće, pa mu je odma kupila, a isti taj Boža je rekao da ćemo ja, ona ili Marija Marinković biti vođe. Polivao sam je i krao joj jer krade mene i moje priajtelje. Boki ej emni prvi dao mali budžet, ali cenim što mi je ona iskreno dala, a da mi je dala srednji pljunuo bih je. A Bojan kao neki krimi fazon mi je dao budžet zbog male Ine. Po meni je devedeset posto iskreno podelila budžet - rekao je Uroš.

Nakon nekoliko trenutaka, izbio je opšti haos za crnim stolom zbog toga što je Zola saznao da je Anita Stanojlović posmatrala Marka Markovića na proslavi slave Željka Mitrovića, te je tom prilikom voditelj dao reč Marku.

Ja Zolu gotivim, super smo, ali meni bi bilo glupo da dolazim svako malo i pričam da me Anita gleda. Došla je i lično meni tražila ananas - ispričao je Marko.
A kako se ja osećam kad Zola stalno gleda u Miljanu? Ja sam prišla da uzmem ananas - pobunila se Anita.
Poredi tri i po godine odnosa i ovo. Naravno da moram da razrešim neke stvari... Koliko si pokvarena. Meni je rekla danas da joj je Marko tražio kremu, a nije mi rekla da je ona pre toga tražila ananas. Mene neće da pravi budalom. Ja za sekundu sve okrenem. Želim javno da kažem, nek odj*be od mene u što većem luku, nek traži ananase, k*rčeve, palčeve... Završili smo. Laže, petlja, mulja, folirant je - nastavio je Čolić.

Sanja Grujić izgorela je od besa kada je saznala da je Anđela Đuričić izjavila da Marko Stefanović, njen momak, ne skida pogled sa nje kad se ljubi sa Grujićevom. Sanja je lupila Marku šamar, a on je skočio kao oparen.

Rekla je da gledaš u nju svaki put kad se ljubiš sa mnom - pobesnela je Sanja.
Zato što mi je neprijatno kad me neko gleda kad se ljubimo. A ti si završila sa mnom - rekao je Marko Sanji.
Da li meni treba takvo poniženje? - urlala je Grujićeva.

Pošto je Sanja nasrnula na Marka jer ga je uhvatila da se gleda sa Đuričićevom,  koja je to i rekla, Marko je ušao u sukob sa Anđelom.

Anđela da li si ti normalna ? Šta pričaš to - upitao je Marko.
Mene je Milan pitao, ja sam rekla ne, a onda me je pitao Darko ja sam rekla da - vikala je Anđela.
Ja se sa svojom devojkom ljubim ovde, a vi mene gledate dok se ljubimo, meni je neprijatno... Ti bi verovatno želela da te gledam na tvoj način, i želela bih da budem tvoj dečko, ali sanjaj o tome - vikao je Marko.

Stefanović je nastavio da peni zbog Sanje i toga što mu je lupila šamar, te je o tome razgovarao sa cimerima. Tom prilikom, Miljan Vračević pokušavao je da ubedi Sanju u to da je preterala, dok je ona lila gorke suze, a Marko joj na sve načine dokazivao da je voli.

Zorice, majke mi nisam je gledao, ona bulji u mene namerno da bi mogla da priča svašta. Ona bi volela da sam njen dečko, zato mi i radi to, a ova mi lupa šamar zbog nje - rekao je Marko.
To ne sme, ona ne shvata to, a ova da gleda, gleda, sve vreme - dodala je Zorica.
To ne može, to se ne radi - rekao je Marko.
Ova riba je možda zaljubljena u mene, pa možda želi da napravi priču da raskinemo - vikao je Marko kada je video Sanju.

Nakon povratka sa kratke pauze za reklame, voditelj je dao reč Popovićevoj kako bi odabrala svoje potrčke za ovu nedelju, te je ona odabrala Ivana Marinkovića i Miljanu Kulić.

Naka ustanu Uroš Ćertić i Neca.. Neka ustanu Miljan i Jelena Golubović... Brendon i Cveta, Neka sedne Neca, neka ustale Anđela, neka sedne Jelena, neka ustane Aleks, neka sedne Uroš... Neka ustane Marko Marković. Neka sednu Brendon i Cveta. Ja sam danas krenula podelu budžeta sa jednom vožnjicom, sada je vreme da Marinkovića parkiram u izolaciju, a sa njim će biti Miljana Kulić. To se čekalo godinama, a vreme je da njih dvoje budu sami, da popričaju i da srede sve. Ovo priča se čekala godinama, oni su roditelji tog deteta, a verujem da imaju mnogo toga da kažu jedno drugom - rekla je Miljana Popović.
Naravno, ima tu dosta toga da se kaže i o Željku i o svemu. Moj Bebica će biti sa mnom, i popričaćemo iskreno - rekla je Miljana Kulić.
Miljana se spremila lepo, digni ovog, spusti ovog... - rekao je Ivan.

Pošto je odabrala svoje potrčke, na red je došla i omiljena osoba, sa kojom će provesti narednu nedelju u hotelu "Zadruga", te je tom prilikom odabrala DJ Tamaris.

Moja najbolja drugarica ovde DJ Tamaris - kazala je Milana.

Anita je pauzu za reklame iskoristila kako bi se pomirila sa Zolom, koji je ljut na nju i koji je ostavio, zbog toga što je saznao da je gledala Markovića za vreme slave.

Ja od tebe nisam zaslužila da mi prećutiš - govorio je Zola.
Nisi, neću više, obećavam ti. Neću više, majke mi - govorila je Anita.
Ništa ti ne verujem više - nastavio je Zola.
Izvini, neću više. Molim te, izvini. Poljubi me i neću više - pričala je Stanojlovićeva.

Kako je Miljana odabrala svoje potrčke i omiljenu osobu, vreme je bilo da Milan počne sa pretresom nedelje. Naime, kako je portal Pink.rs već razotkrio tajne poruke Uroša i Anđele, Milošević je te poruke pročitao pred zadrugarima i pokazao im ih je, te se oko toga povela polemika. On je u tim porukama žestoko osuo po Zvezdanu Slavniću, okrivši ga da je blizak sa Đuričićevom, kako bi prikrio svoje emocije prema Aleks Nikolić.

Uroš Ćertić je ostavio poruku u kojoj govori da je Zvezdan Zaljubljen u Aleks, a onda ustaje i brani Zvezdanov brak. Anđela, zašto si krila ove poruke? Ove poruke su nastale nakon Uroševog suđenja. On kroz ove poruke tebe muva, ali i iznosi svoje iskreno mišljenjue. U kom vremenskom intervalu su nastale ove ceduljice? - upitao je Milan.
Pre dva, tri dana, kada je bio na suđenju. Darku sam sve prenela, citirala sam sve što je napisano na tim papirima.
Ovako glasi poruka koju je Uroš ostavio Anđeli. '90% njih su fejk i fuj. Ne mogu javno da komentarišem Aleks i M. se tokom izbacivanja ispričaju site (M je Milica). On ovim pokušava da se tebi dodvori. Uroše, ti se posle pitaš zašto svi misle da si dvoličan? Braniš zvezdanov bra, a onda govoriš da je njegov odnos sa Aleks iskren -rekao je Milan.

Kako se pokrenula ova tema za crnim stolom, Zvezdan je istakao da on nema nikakve porukice kod sebe, te je Milan odmah dao reč Jovani Tomić Matoroj, koja je bila posrednik ovih domunđavanja i tajnih dopisivanja.

Meni je Zvezdan na žurki rekao da je dobio prvu poruku prošle nedelje. Prvo je dobila Anđela, slučajno sam našla, na zidu radionice. Posle je Zvezdan dobio poruku. Uroš mu je napisao da Marija Kulić muti i pravi mu priču za Aleks, a onda je dobio poruku kako se namerno mota oko Anđele, da bi preusmerio priču. Samo je Zvezdana upozoravao prijateljski, a Anđeli je za to napisao: "Fuj, fuj, fuj" - istakla je Matora.
Rekao sam juče da mi se ne sviđa što se Milica i Aleks domunđavaju sa kapuljačama kad je mala Ina ispadala. Rekao sam mu da je Marija pratila njihovo ponašanje na venčanju i da mi je Marija govorila da dodajem piće Aleksandri da se opusti, da bi se to videlo na kameri. Aleksandra za to zna - ustao je Uroš.
A šta vidiš? - prišao je Zvezdan Urošu.
Ti možeš da misliš šta hoćeš. Kada je Marija to meni govorila, ja sam rekao da vidim neke stvari, ali da ne mogu da komentarišem, jer smo ti i ja iz istog kraja. Rekao sam ti pantomimom, rečima, da nije pametno što si došao da spavaš baš preko puta Aleksandre. A ti si mi rekao da ćeš baš namerno. Meni si rekao da ćeš sa svakom, jer neko kod kuće zna da nećeš ništa - odgovorio je Uroš.

Ovom prilikom, Zvezdan je krenuo ka Ćertiću, te su mnogi stanari Bele kuće pomislili da će doći do fizičkog obračuna, pa su odmah poleteli da to spreče.

Zvezdan je bio van sebe zbog saznanja šta je Ćertić tajno napisao Anđeli, a sve vreme je obezbeđenje bilo u pripravnosti, te je napravilo "živi zid" između njega i Uroša.

Anđela, da li ti misliš da stvarno nešto imam namere? - pitao je Zvezdan.
Ne, ja sam to ispričala na intervjue, sve sam ispričala direktno kako je bilo. Rekla sam da nije istina da se vrtiš oko mene. Što se tiče Uroša, on me ne zanima kao muškarac, to me ne interesuje, kao nijedan drugi muškarac u kući - rekla je Anđela.
Tišina sada. Ja sam stvarno mangup. Naučiću Uroša da ne treba sa mnom da se igra. Od početka se igraš sa mnom i sa mojom porodicom. Pogrešio si, a znaš da si pogrešio. Kunem ti se da si se zaj*bao - poručio je Zvezdan.

Naredna koja je dobila priliku da prokomentariše sve ovo, jeste i sama Nikolićeva.

Evo ovih koji žele svima dobro, Uroš je zaljubljen u Anđelu,a sa mnom je sputstio loptu zbog Anđele. Nemojte mene u te vaše igre, ja mog momka nikada neću prevarti,a ti Cveto koja pakuješ sa njim sve, Mene on da napije da se ja opsutim sramota - rekla je Aleks.
Moguće da je Urošu Anđela dopala, ali samo da se ukenjao sa simpatijom: poruke su samo zbog nje, ni zbog čega više. Vi pravite priče, kada legne pored mene, ništa se ne dešava, ti bre zineš svaki put kada Zvezdan uđe u prostoriju. - rekla je Cveta, Aleksandri i Urošu.

Slavnić se nedavno, zbog svađe sa Mikijem Đuričićem, iz "rehaba" prebacio u spavaću sobu i to u krevet sa Super Cvetom. Sada, kada se ova tema pokrenula, on je ipak odlučio da se vrati kod svog starog prijatelja Mikija.

Šta se to desilo? - upitao je Miki.
Ništa, našli su Urošu neke poruke. Anđela je rekla da je on to napisao. Čačnuo mi je porodicu, sada svi tamo ke*aju po meni. Nema veze - rekao je Zvezdan.
Šta on kaže? - upitao je Miki.
Ništa, on se pravda da nije rekao. Nije ni bitno, samo se za*ebao jer mi je čačnuo porodicu - istakao je Zvezdan.

Za to vreme, Stefanović je optužio Sanju da igra rijaliti sa njim, zbog čega je ona vidno uzrujana napustila Belu kuću. Za njom je istrčala Milica Veselinović.

Ukoliko nastaviš ovako da se ponašaš, samu sebe ponižavaš. Opet ga udaraš pred svima. Znaš da sam ja to radila prošle godine, znaš kakva sam bila. Stani, saberi se. Sanja, gde ćeš ti takva da budeš? - pričala je Milica.
Mama, izvedi me, molim te - plakala je Sanja.
Ostavi dečka na miru, bolji ne može biti. Ja imam tri ćerke, ovakvog da nađu, bio bih srećan. Razmažena si, ućuti, u usta sa tom jezičinom, samo s*reš i jedeš g*vna, Neca ti je najbolji drug. Našla si dečka kao jabuku - ubacio se Miljan.

Veselinovićeva se vratila u emisiju, te je tom prilikom od voditelja dobila reč kako bi prokomentarisala temu i odnos Marka i Sanje, koji ju je podsetio na njenu vezu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Marku je najveći problem što sluša kako Sanju komentarišu na ovaj, onaj način, da nečeg ima, što on ne zna - krenula je Milica.
Mene ne zanima to, upoznao sam je ovde, ovde se ne ponaša kako treba. Laže me, udara šamar. Ja sa njom nisam više - rekao je Marko.
Ja sam imala istu vezu prošle godine, da imam ovo razmišljanje, nikad je ne bih izgubila. Trebalo je da pusti da se iskulirate, da popriča sa tobom posle emisije. Isto sam radila - rekla je Milica.

Naredna tema koja se našla na "dnevnom redu" ove emisije, jeste odnos Anastasije Bojanović i Nenada Aleksića Ša. Podsetimo, ona je na Mićinoj igri istine priznala da je zaljubljena u repera, što je njega dovelo do tačke pucanja, te je ceo dan sa zadrugarima to komentarisao i pljuvao po njoj.

Svako ima pravo da se zaljubi. Meni su fanovi pisali za sve, ali ona nije. Meni je pun ku*ac, sada će Aleksandra da kaže sve - rekao je Ša.
Njoj nije lako jer on ima devojku,a ona nije sigruna jer on gleda samo u nju, ona je to rekla, da on gleda samo nju - rekla je Momčilovićeva,.
E zato sam se ja sklonio, ja sam njoj rekao da je budaletina, i da ne priča više te laži. Preko mene opsanak neće praviti...Ja ne bih bio ni sa jednom devojkom u rijalitiju, nakon svega što se desilo. NIje to moje učešće u rijaltijiu. Ja sam hteo da pokažem Nenad kakvog ne znaju. Ja ne mogu da komuniciram sa osobom koja je rekla da ima emocije prema meni, ja se sklanim od toga, imam devojku koju volim, a i da nemam, ne bih nio ni sa kim. Njena mama je mene molila da se slikam sa njom - rekoa je Ša.

Pošto su imali brutalan sukob tokom cele noći, Sanja i Marko su ponovo porazgovarali u dvorištu imanja, te je došlo i do pomirenja.

Je l hoćeš da se pomirimo, da ili ne konkrento je pitanje - upitala je Sanja.
Ali moramo da rešimo ove probleme. Sanja neću biti sa tobom takvom u vezi. Nemoj da mi glumiš taj neki ku*ac - rekoa je Marko.
VIdi kako sam iskrivila ruke zbog tebe - rekla je Sanja.
Prećiću ti preko svega, ali poslednji put - rekoa je Marko.

Nakon emisije Marija Kulić je pozvala Zolu do apartmana kako bi mu dala hranu da jede. Njega je zvala Miljana a on je rado prihvatio poziv.

Mama, spremi Zoli da jede - rekla je Miljana.
Evo sad ću da mu postavim - rekla je Marija, a Zola je bio veoma zahvalan na ovome, te je zagrlio i Mariju i Miljanu.

Miljana se rasula na komade, nakon što ju je Zola zagrlio. Počela je da plače, a Nenad Macanović Bebica ju je tešio u izolaciji. Tom prilikom, ušao je u izolaciju i otac njenog deteta, Željka, te ju je i on tom prilikom tešio.

Što plačeš? - pitao je Ivan.
Dala je mama Zoli hranu da bi imao da jede, rekao mi je da se ne sekiram. Znaš kako mi je tužno kad me zagrli - odgovorila je ona.
Moraš da središ emocije. A nemoj sad da pričaš pred njim, neću da se mešam - rekao je Marinković.

Miljana,  Bebica i Ivan su ostali sami u sobi za izolaciju i konačno popričali o malom Željku i Ivanovom susretu sa njim.

Rekao je: "Moj tata radi", ja ga pitam gde, a on kaže: "Na posao" - pričao je Ivan, što je zasmejalo Miljanu.
Kao da vidim malog Željka iz profila - dodala je Kulićeva.
Isti su - pričao je Bebica.

Kulićevu nije držalo mesto, te je došla do pušionice u kojoj je zatekla Zolu, zbog kog je ronila suze. Iako je njen momak, Bebica, sve vreme bio pored nje, ona je želela da upita Zolu i sazna zbog čega ju je on zagrlio.

Videla sam da si krenuo da plačeš, video sam da sama sediš - rekao je Zola.
Nije imao lošu nameru - govorio je Miki.
Ja sam se rasplakala, sećaš se kad si plakao kad si shvatio da nikada nećemo biti zajedno. Kad si me zagrlio, postala sam svesna da nikada nećemo biti zajedno, a koliko smo se borili i sve. Iskreno, mnogo si me povredio, toga si svestan - rekla je kroz suze Kulićeva.

Pošto je usledilo pomirenje ljubavnog para, Sanja i Marko su se primirili i opustili ispod pokrivača, gde su započeli sa nežnim dodirima, a potom i vrelom akcijom, kojom su obeleželili pomirenje.

Ova dešavanja definitivno su promenila tok rijalitija, a kako će se na dalje odvijati ovi odnosi, ostaje nam da ispratimo. Vi ne propustite današnju posetu mentorke imanja, Mama Džehve, a sve što propustite ispratite na najbržem portalu u Srbiji, portalu Pink.rs!

Autor: N.Ž.