AKTUELNO

Ovo ga je iznenadilo!

O odnosu Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić bruji region, a zadrugari sve više sumnjaju da se između njih dvoje nešto dešava. Voditelj Darko Tanasijević je večeras obavio intervju sa ovim zadrugarom u Šiša baru i dotakao se raznih priča koje kruže.

Zvezdane, seliš se od Mikija - krenuo je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bioritam nam je drugačiji, ja imam svoje rituale, on kaže da hrčem. Nije raspoložen generalno, ovo moje ga dodatno nervira. Našao sam krevet u ćošku sa Cvetom, malo da promenim - rekao je Zvezdan.
Šta se dešava u kući? - pitao je Darko.
Od večeras ću biti u kući, sledeći put me pozovi da mogu da kažem sve - našalio se Slavnić.
Sinoć si imao ozbiljnu polemiku sa Majom - nastavio je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je došlo u trenutku, stajalo mi je, pa mi je stajalo. Ako priča da me gotivi, onda se valjda ne bi igrala. Moje mišljenje je da se igrala do sada sa mnom. Primetili su i ljudi koji mi misle dobro. Pustio sam jednom, dva puta, ali je malo prešlo granicu. Nije mi se svidelo to više. Prećutim, ali sam dosta stvari saznao. Pre mesec dana je reklo nešto o povezivanju sa Aleks, saznao sam pre par dana da je ona inicijator, a ona treba da bude ta koja kontrira. Pustio sam i to za matičara, i ptica na grani može da vidi da je to uradila iz inata - rekao je Zvezdan.
Kako je sad Miljan? - pitao je Darko.
Pustiš pet sati, on izbacuje fore, smeje se cela kuća, bez njega Zadruga ne bi bila ista. Nestvarno je duhovit. Malo je nervozan, ima taj deo koji pretera i kad se šali i kad sve, nema sekund kad treba da stane, ali daje za prava drugima da mu uzvrate. Mislim da nije zlonameran, ne bih sa njim provodio vreme. Prvih mesec dana sam mu rekao da ne može sa svima da se šali isto. Miki je ispravan što se tiče stvari, ali vodi svoj neki rijaliti, u pravu je za to što je rekao za Aleks Miljanu. Miljan ne radi ništa zlobno. Jeste se stvarno družio sa Aleks, ona je uradila šta je uradila, istrtljala se bezveze. Pre neki dan se izvinila iskreno. Nisu sad neki prijatelji, normalni su, ali se ne druži on ni sa njom, ni sa Milicom - ispričao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti izgleda veza Marka i Sanje? - pitao je Darko.
Ne može da nema peckalica. Sanja je takav tip, voli da seče glave oštrim komentarima, sad se zaljubila, pa dok se sve ne napravi kako treba, ići će gore-dole. On je dečko ispravan, vidim da su se zaljubili. Sanja nije imala dečka, pa je nezgodno, sad se kosi to njeno učešće. Pa kad se sve spoji, to je razlog svega - pričao je Zvezdan.
Zola i Anita? - pitao je Tanasijević.
Ne deluju mi ozbiljno. Svidela mu se, ali on je oprezan, ona je bila zaljubljena u Marka od prvog dana, to mu smeta. Zola nije slep, barapče je jedno koje kapira sve stvari, opipava odnose sa strane - nastavio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros si pokušao da infiltriraš Valentinu u društvo, pričala je sa Aleks o cigaretama - dodao je Darko.
Ona je starmala, ne može da nešto ne izbrblja, da se ne ubaci u neku priču, a može da bude simpatična. Kao da je đavo neki tera samo da nešto kaže. Ali eto, spuštam loptu - otkrio je Zvezdan, pa se obratio supruzi:
Vidim da Ane nema, ljubim je i volim, nadam se da će stići stikovi, čisto da znam da je sve u radu. Saro, volim te - poručio je Slavnić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.