AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame u emisiji "Izbacivanje", voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru obavio intervju sa Majom Marinković, koja je odmah progovorila o Bilalu Brajloviću.

Super sam, otkad sam raskinula sa svojim dečkom, super sam (smeh). Naša veza je počela neozbiljno, ali nisam očekivala da ću da se zavozam. Jesam mu na početku pretila da ću mu vratiti. Ali malo mi se menja iz dana u dan, nisam pri tom stavu da ću mu vratiti. Nije džentlmenski to javno ostavljanje. 25. će nam biti mesec dana, ja se jesam zaljubila u njega. On jeste promenio neke stvari, ali on me je javno prevario pre sedam dana, ne mogu tek tako da imam poverenje u njega. Ja stvarno radim stvari iskreno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć se na nominacijama pokrenulo da on opet gleda u Aleks - dodao je Darko.
Ma, kakvi. Ja sam rekao da je Zolino izlaganje bilo najbolje, za sve, izuzev toga za Aleksandru. On je mlad, voli da flertuje, ja sam se više zapitala kad je Milica u pitanju, a ne Aleksandra. On je kod mene na skeneru, nikad se ne opuštam. Jesam oprostila prevaru, ali nisam je zaboravila. Ali ako bismo vraćali jedno drugom... Ne kažem, ako se usudi da mi još jedan put nanese bol, ne znam kako će ići priča, ali ne planiram da se svetim, jer sam se stvarno zaljubila. Ne bih inače pravila scene. Delimično mi je lepo, kako kad - priznala je Maja.
Šta se dešava sa Urošem? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko je klasična cinkara, poziva se da je beogradsko dete, i ja sam beogradsko dete. Muškarci sa Dorćola su ozbiljni momci, ne drukaju, imaju kodekse. On kodekse nema, klasična je drukara. Ne znam zašto umanjuje ljude iz manjih sredina. Slabić je, muškarac kukavica, nadjačava se sa ženama. Ja sam ga ćušnula šoljom, on kaže da sam ga opalila hladnim oružjem. On je smrtno zaljubljen u mene. Nijedna devojka u kući ga neće. Ako ga Maja Marinković odbije, a govori o meni sve najgore, šta je onda on? Jako je zao, nikome ne želi dobro, neostvaren je u životu. O čemu da pričamo... Potencira da je na njemu sve firmirano, da ima stan od ne znam koliko kvadrata... Nije ništa u materijalnim stvarima, bitno je kakav si čovek. Sujetan je, odbijen je od strane mene. Pre neki dan mi opet dao kockicu čokolade, stalno me gleda u prolazu kao utvara, to u životu videla nisam takvu količinu negativne energije. Toliko mržnja prema ljudima, sujeta... - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć si imala polemiku sa Zvezdanom, tebe krivi što su krenule priče za Aleks i njega - dodao je Darko.
Jako čudan dijalog, pričala sam i danas sa njim u radionici. Jednom prilikom mi je rekao da ima pravo da se igra i on. Ja sam rekla tu rečenicu jer sam mislila da se tada priča o meni i njemu, bila sam loša sa Aleks, pa sam rekla da to treba da bude izbor potrčaka. Ja Zvezdana gotivim i poštujem, otvoreno sam mu rekla da je to trebalo da mi kaže u lice, a ne da mi izjavi na nominacijama da se igram sa njim. Nijednog trenutka se nisam igrala sa njim. Ja tu situaciju ne komentarišem, komentarišu drugi. Šta ga boli uvo ako se igra? Opet smo krenuli u neku priču, opet nije došlo do zaključka. Ja prema njemu nema lošu nameru. Ja sam ga izabrala da bude matičar, želela sam to, U poslednje vreme je jako čudan, reaguje na čudan način. Gotivim ga, ali ne želim da dolazim u tu situaciju da mi neko priča da sam rijaliti igrač prema nekome prema kome nisam. Iskreno, njegov komentar me je najviše dotakao. Znam da mi namera nikad nije bila loša što se njega tiče - zaključila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.