AKTUELNO

Biće nove drame!

O izlaganju Zvezdana Slavnića na večerašnjim nominacijama će se dugo pričati. Ovaj zadrugar se prvo obratio Bilalu Brajloviću, a potom se suočio sa Majom Marinković, koju je optužio da je pokrenula priču sa Aleksandrom Nikolić.

Počeću od Bilala. Napravio je bum, od početka mi je simpatičan. Mislim da nije toliko proračunat, ide mu kako ide. Mislim da se za neke stvari malo zavozao, ali priča se o njemu, vozi svoju priču. Vašu ljubav neću da komentarišem. Žao mi je ako se za nešto tripuješ, dovoljno sam ti rekao što se toga tiče - krenuo je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, shvatio sam posle nekog vremena da si ti poknreula priču za Aleks. Pustio sam te ono za matičara, pravio se da nije ništa. Pričaš da me gotiviš, da smo dobri. Nekoga koga smatram dobrim drugom, ne može tako da se našali, da nije trebalo ti da ideš, nego druga osoba - dodao je Slavnić.
To je istina. Bila sam u svađi sa Aleks, rekla sam da je to trebalo da bude izbor potrčaka. Da imam lepo mišljenje o tebi, imam. Malo ti je čudno izlaganje. Smešno mi je da možeš da pomisliš da sam se u bilo kom trenutku mogu da se ogrešim o tebe - ustala je Maja.
Ti si to uradila par puta. Ti si se igrala i igraš se. Ti misliš da ja treba da kažem da nije tako, a jeste. To što si ti rekla pre mesec dana za nju, možda je od toga krenula ta priča. Ako si moj prijatelj, možeš samo da staneš i mene braniš. Zameram ti što se igraš sa mnom, to ti jedino zameram. Imam lepo mišljenje o tebi, ovo za tvoju vezu me ne zanima, to me ne dotiče, to je tvoje, neću da se mešam - nastavio je Zvezdan.
Ja se nijednog trenutka nisam igrala. Rekla sam da ćeš biti matičar ili svadbe neće biti, tako sam htela. Ja svog dečka volim, to što su nas povezivali je glupost. Ja tebe gotivim. Smatram da možeš dobro da posavetuješ ljude, ali ja tebe ne gledam na neki drugi način i to je to - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenormalno je da kao moj drug mene peckaš i praviš insinuacije na konto Aleks. Prijatelj te stvari ne radi, nije normalno da te stvari ne radi. Od Marije Kulić mogu to da očekujem, ona ne govori da me gotovi, a ti da - rekao je Zvezdan.
Ako ti to tako misliš, izvini. Nijednog trenutka mi nije bila namera da to protumačiš na pogrešan način. Ako smo se kladili i sprdali na tu temu, smatrala sam da ako ja kažem, da će biti shvaćeno kao šala. Ako ne postoji ništa... Na garnituri si rekao da možeš da se igraš, pitao si me kad si sedeo tu da li si nešto loše uradio. Ja sam rekla da nisi, samim tim što znam da tu ne postoji ništa (smeh). Ne igram se, tebe gotivim kao prijatelja, svog dečka volim, nije mi bila namera da te podbodem. Ako si siguran da ne postoji ništa, ne može niko da te spoji. Nisam znala da ti smeta, sprdao si se ceo dan na tu temu - dodala je Maja.
Nema veze da li sam ja siguran ili nesiguran, ako si moj prijatelj, pričaćeš kontra od toga. Naravno da mi smeta. To sam hteo da kažem. Poslaću Bilala. Samo bih hteo da prestane svađa Maje i Miljana, to što se tiče porodice - zaključio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.