AKTUELNO

Poznat je kao veliki rijaliti zavodnik.

Sara Reljić ove nedelje izabrana je za jednog od dva potrčka Milice Dugalić, koja će narednih dana biti vođa zadrugarima. Zbog te "titule" pevačica spava u izolaciji, a tamo joj se ovog popodneva pridružio Filip Đukić, kako bi joj malo pravio društvo.

Foto: RTV Pink

Interesantno je da se po rijaliti programu koji obara sve rekorde gledanosti, šuška kako između njih dvoje postoji neka tajna veza. Inače, Sari ovo ne bi bio prvi momak na kojeg je bacila oko. Podsetimo, ona je nekoliko dana pre nego što je izbačen, počela da simpatiše repera Vladana Vojnovića, poznatijeg kao Vojke Đans koji vreme van "Zadruge", sada provodi sa njenom porodicom, u šta smo mogli da se uverimo kada je pevačica imala video poziv.

PROČITAJTE: UBEĐENA DA JE TRUDNA? LUNA: Već dugo mi kasni, grudi kao da su mi pune MLEKA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Dok su ležali na dušeku, Sara je tražila od Filipa da joj priča nešto zanimljivo. On nije znao šta da joj priča, što je sam priznao, ali je zato znao šta da je pita.

Da li da ti krnem žvaku, sada ili posle? Odala si se! Hladno je, ajde da se približimo da se ugrejemo! - rekao je Filip.
Sad sigurno ne! - kratko je odgovorila pevačica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora Saru je zanimalo sa kojom bi zadrugarkom, da ona nije ovde, Filip najviše vremena provodio. O čemu su još pričali i da li je Đukiću, kao nekome ko je poznat kao veliki zavodnik, pošlo za rukom da osvoji pevačicu, pogledajte u video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: Zadrugari pričali o Teodorinim EMOCIJAMA PREMA FILIPU, a ovako je Anđelo REAGOVAO!

Autor: S.K.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'