AKTUELNO

Emotivno!

Voditeljka jutarnjeg programa TV Pink ''Novo jutro'' Jovana Jeremić rešila je da dovede ćerkicu Leu na posao, pa je tako devojčica zajedno sa majkom bila u studiju, na oduševljenje širokog auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

- Doživela sam da me moja ćerka pozove na telefon. Ja sam najsrećnija majka na svetu. Posle svih naših borbi - rekla je Jovana pre nego što joj se u studiju pridružila mala Lea.

U jednom trenutku jedan od gostiju prokomentarisao je kako s obzirom na to koje ime nosi, mala Lea mora da bude uspešna, na šta je mu je Jovana oštro odgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne mora ništa, samo neka je ona meni živa i zdrava. Nije ona tema emisije, nego vi. Pošto su meni ceo život tražili da nešto moram, da se udam, da rodim, da budem super student, da zaradim puno para, da kupim sebi stanove u Beogradu... Moja ćerka ne mora ništa. Ne dozvoljavam nikome u mom prisustvu, da mojoj ćerki kaže da nešto mora - rekla je voditeljka i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- To je taj mentalitet Srba. Žensko dete sve mora. A što ne pitate muškarce? Što njih u većini slučajeva žene izdržavaju. Ko je rekao nekom sinu, ti moraš da zarađuješ mnogo para. Moraš da izdržavaš ženu i svu decu. Ne, nego vaspitavaju sinove samo za sebe da ima. Ma važi - govorila je Jovana Jeremić u emisiji.

Autor: M.K.