AKTUELNO

Nema stajanja!

Nakon haotične igrice, Bilal Brajlović je otišao do rehaba, kako bi sa Miljanom Vračevićom rešio sukob i zamolio ga da ne ulazi u rat sa Majom Marinković, sa kojom se žestoko izvređao tokom igrice.

Ružno je kad ovako pričaš, a i kad ona priča - rekao je Bilal.
Ja ću napraviti još ružnije, tek ću je razvaliti ako krene - dodao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da si ti sa nekim, da ti ja nekog pošaljem da ti otvori oči - nastavio je Brajlović.
Sauer je nije izj*bao, samo jer je Kerić došao. Ona ti se smejala u facu, ali nek ti se smeje. Oko mene tenzije nećeš imati, ja vas neću komentarisala. Ona šta je večeras rekla, ona je za pečat. Moja žena nije deo rijalitija, ne oglašava se, a Taki da. Krivo mi je zbog njega, imamo okej odnos. Taki mi je rekao da ju je napravio za 100 maraka. Nju stara nije videla, čovek je zg*zio, rekao mi je da je napravio za 100 maraka. Čovek šalje ljudima poklone, kad ga ne prihvate, on ih zapali. Stavlja botokse, sve sam rekao - pričao je Vračević.
A da li veruješ da je k*rava? - pitao je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

K*rava je. Ona koja se j*be za pare je prostitutka, ne k*rava. Zapamti, ja ti govorim kao svom detetu. Ja je nisam prvi dirao, samo sam se nadovezao - pričao je Miljan.
Samo nemojte tako ružno - zamolio je Bilal.
Neću se javljati na vašu temu. Ono što sam ja rekao, što ja govorim je k*rac kako će biti, ali neka bude da ja pogrešim. Ona zna da sam ja u pravu. I da te pitam nešto, što nju toliko bole moje reči? Moj jaran jedan je nju j*bavao, gotivio sam je zbog toga i simpatično mi je bilo kad je pravila ovako probleme u rijalitiju. Ja se sa njom čujem preko njenog oca. Ona ne može da sedi u mom društvu. Njeno okruženje i moje okruženje su dijametralne razlike. Silom prilika smo zajedno ovde. Znam ko je i ne može to da mi govori - pitao je Vračević.

Stigao je i Miki Đuričić, koji je posavetovao Bilala da spuste loptu, a Miljanu rekao da nema neslane šale sa zadrugarima koji ovako reaguju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.