AKTUELNO

Drama za dramom!

Nekoliko zadrugara je iznelo svoje mišljenje o navodima da je Nenad Macanović Bebica u sekti, a voditelj Milan Milošević je ponovo dao reč njemu u emisiji "Izbor potrčka".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već rekao, ja u spoljnom svetu imam pet ljudi sa kojima se družim. Više se ne družim, ja sam u Nišu, oni u Beogradu, nekad se čujemo - rekao je Bebica.
Imaš li drugare iz Koteža? - pitao ga je Ivan Marinković.
Nikog, jednog druga kome sam krstio decu. To su jedine osobe iz Koteža sa kojima se družim, svi ostali su iz grada - odgovorio je Macanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio i Lepi Mića.

Ja imam jednu teoriju. Tajna leži u osobi koja je iznela tu informaciju. To je vrlo opasna stvar. Bebicin otac se bavi biznisom, to znamo. Ne mogu da kažem ni za koga ništa, tako me je život učio, ali on ima jako čudne poteze i osećanja. On hoće da se dokaže na jako čudan način. Kulići su klasičan primer toga gde mu je lepo. Sektaši su jako uticajni ljudi, koji imaju novca i mogu da manipulišu. Prvo vrbuju moćne ljude. To su opasne stvari za porodice, za pojedince. Iz iskustva životnog, ne mogu ni za tatu svog da tvrdim, a ne za Bebicu. Poligraf će da pokaže, ne samo to, nego i druge stvari. Ako je on odsutan iz tih priča hodinu dana, neke bi se tu naznake pokazale. Ako je cilj vrbovanje dece, opravdana je sumnja za Željka. Ovo je način da demantuje sve, sitne istine ili neistine koje su izrečene. Jako si čudan u nekim stvarima - rekao je Mića.
Čudan je i nama, Mićo - dodala je Miksi.
Bebica treba da ustane, kaže kakav je sukob imao sa zetom, brani se na optužbe: "Željko je divan, ja volim Željka", umesto da zetu kaže: "Pop*ši mi k*rac". Ti ćutiš. Šta si uradio, zbog čega porodica ne želi da te vidi u životu i zbog čega bežiš od tih istina ili neistina? Bebice, problem je što si sebe predstavio kako si predstavio, lagao si. Pitanje je, šta si uradio zetu? - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je kockao, bio kockar, pa se nameće ta priča i da je išao na te aparate. Nešto je zasr* debelo - ubacio se Miki.
Meni nije jasno da je raskinuo nit sa svojom porodocim. Ne zna gde mu je adresa, živi u stanu koji ne postoji - dodao je Mića.
On je jednom otišao, majka mu je rekla da može da ode po laptop, ali da ona neće biti tu - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je u lošim odnosima sa porodicom? Zbog Kulića? - pitao je Ivan.
Jedi g*vna - odbrusila je Marija.
Neka kaže zašto porodica neće da ga vidi. Zašto Miljana ćuti? Miki ga malopre optužuje... Kad su pričali za Zolu, sve je bilo transparentno: "Zola mi krade pare, uzima". O Zoli su znali i pričali sve, a o njemu ćute - dodao je Marinković.
On ne pije, ne kocka se, ne k*rva se - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.