AKTUELNO

Moraće da odleži kaznu zatvora.

Bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi odlazi na izdržavanje kazne zatvora ,po odluci Prvog osnovnog suda u Beogradu! Naime, ona nije isplatila Draganu Krajnoviću, advokatu svog bivšeg muža Nikole Pavlovića, odštetu od 160.000 dinara na ime uvreda, te je Prvi osnovni sud novčanu kaznu zamenio kaznom zatvora u trajanju od 160 dana.

Foto: TvPink Printscreen

- Presuda je doneta krajem februara i Ivana je imala rok tri meseca da plati kaznu. S obzirom na to da ona to nije uradila, sud je ponovo zasedao i nedavno je odlučeno da bude osuđena na četiri meseca zatvora. Ona je bila obaveštena o svemu, ali očigledno to nije shvatila ozbiljno čim do današnjeg dana nije uplatila Krajnoviću ni dinar - otkrio je izvor i dodao da će Sindi na sve načine pokušati da izbegne robiju.

- Ivana i njen advokat nisu prihvatili odluku suda i reagovali su istog momenta. Ona smatra da nije kriva i tvrdi da ju je advokat koji je zastupao njenog bivšeg muža, s kojim se sporila o starateljstvu nad ćerkom, isprovocirao. Tada je čak pokušala viljuškom da ubode advokata u rame - ispričao je izvor.

Foto: TvPink Printscreen

Sindi je potvrdila da je osuđena na kaznu zatvora, ali da će se žaliti zbog odluke suda.

- Uložila sam žalbu i izgleda da će se sve vratiti na ponovno suđenje. Zaista ne želim to da komentarišem, a još manje da pričam o korupciji. Toliko od mene - bilo je sve što je pevačica izjavila ovim povodom.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ivana Stamenković Sindi

#Zatvor

#pevačica

'