AKTUELNO

Njen otac je tek kasnije saznao šta se desilo, a brat ju je dovezao za Beograd.

Pevačica Viki Miljković je kao gošća jedne emisije progovorila o kumi i koleginici Svetlani Ceci Ražnatović, a onda i suprugu Draganu Taškoviću Tašketu. Do sada, inače, malo je ko znao da su njih dve svoje supružnike upoznale u isto vreme.

- Iste večeri smo počeli da se zabavljamo. Bilo je to davnog 18. marta 1994. godine. I te večeri se desila sudbonosna veza i za mene i za nju - prisetila se Viki, a kako je zatim objasnila - laže onaj koji kaže da u samom startu zna da je upoznao ljubav svog života.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

- To niko od nas nije mogao da zna. Mi smo bile jako mlade. Sreli smo se na jednom koncertu u Banjaluci. Ceca je znala da ćemo spavati tamo, ja ne. Tada sam prvi put krenula bez oca i te noći je kliknulo sa Tašketom. Divno smo se družili i te noći se desio samo prvi poljubac - rekla je ona.

Ubrzo, počeli su i da žive zajedno.

- Pobegla sam od kuće. Otac je tek kasnije saznao. Brat me je dovezao u Beograd. Moji su bili protiv te veze, a ja sam već tada znala da je to prava ljubav. Nikada se nisam pokajala. Srećna sam što sam poslušala svoje srce - objasnila je ona, pa dodala da možda ne bi bežala da joj tu vezu roditelji nisu branili.

Zbog ponašanja roditelja se, istakla je zatim, udala.

- Meni su oni branili svaki kontakt, svako viđanje. Čuli smo se tako što je mene uvek zvala neka obožavateljka, koja je ustvari bila Taške. On je dolazio u Niš, bio je više tamo, nego u Beogradu. Kada je i to bilo provaljeno, bila sam zavorena sa svih strana i nisam imala kud sem da se spakujem i odem za Beograd. Ispostavilo se da sam u pravu što sam slušala svoje srce - kaže Viki.

Foto: Pink.rs/P.Radosavljević

Tek vremenom, njeni su shvatili kakav je on čovek i svi su postali izuzetno bliski.

- Mi smo skoro 29 godina u braku, i glupo je da kažem da se nikada nismo svađali. Ali, naše svađe traju desetak minuta. Ne možemo jedno bez drugog, sat vremena ne može da prođe da se nismo čuli - izjavila je Viki u jednoj emisiji.

Autor: P.R.