AKTUELNO

Fudbaler Dragi Gudelj proslavio je 25. rođendan u Španiji gde i živi i radi, a osim što su mu članovi porodice čestitali divan dan, i devojka za koju se priča da je s njom u vezi poželela mu je sve najlepše.

Reč je o manekenki Lani Lazarević, koja ima 20 godina i s kojom je Gudelj navodno od letos. Oni se dosad nisu oglašavli zajedničkim fotografijama, sve do rođendana koji je Dragi proslavio 8. novembra.

Foto: Instagram.com

Iako je upisana u Beču na jednan prestižni američki univerzitet gde studira međunarodne odnose, manekenka je kako se čini za Gudeljev rođendan doletela u Sevilju kako bi prisustvovala rođendanu. Par se fotografisao držeći se za ruke, a da uživaju u ljubavi govore i njihovi široki osmesi.

Lana je proglašana za top modela Evrope u 2021. godini. Ona je rodom iz Novog Sada, a dok nije otišla na studije u Austriju, školovala se u Americi.

- Do sada sam posetila pet kontinenata, ali još uvek postoji toliko toga što želim da otkrijem i istražim - izjavila je ranije Lazarevićeva za jedan magazin.

Foto: Instagram.com/lazarevic_lana

Inače, Anastasija Ražnatović, koja je u vezi sa Nemanjom Gudeljom, trenutno nije kod dečka u Španiji, ali se nije oglašavala povodom Dragijevog rođendana na Instagramu, kao što to nije učinila ni za rođendan njihove sestre Vanje.

Podsetimo, Anastasija je ranije bila u odličnim odnosima sa porodicom Gudelj, dok Nemanjine sestra i majka nisu počele da se mešaju u njen i Nemanjin odnos. Kako smo već pisali, mlada pevačica se otpratila sa Oliverom i Vanjom sa Instagrama, te je jasno da više nisu u dobrim odnosima.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.