AKTUELNO

Ovakva noć se ne pamti!

Prošlu noć na velelepnom imanju Zadruge obeležio je ulazak voditelja Milana Miloševića zbog emisije "Pitanja gledalaca". Zadrugari su cele večeri strepeli od osude naroda i većina nije bila spremna da se suoči sa isitim.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom startu postavljeno je pitanje za Maju Marinković i Bilala Brajlovića o njihovom odnosu. Naime, posle karambola koji su imali na žurki, Maja i Bilal su raskinuli, a priroda njihovog odnosa nije jasna nikome. Bilal je rekao da neće da prestane da pije jer mu je tada lepo, dok ga Maja ne napadne.

Maja je tvrdila da ima razloga da bude ljubomorna jer zna kakav je Bilal, da bi potom Miki Đuričić otrkio svima da se ona žalila kako joj je se*s sa zadrugarom jako kratak.

Miljana Kulić je na odgovorila na naredno pitanje o Lazaru Čoliću Zoli i Aniti Stanojlović. Miljana je dala blagoslov ovo dvoje zadrugara, ali ipak ostavila mogućnost da bude sa Zolom.

Za to vreme Maja je na garnituri tražila Bilalu da joj se javno izvini za sve, ali je i ona morala to da uradi. Ona se osetila nasamareno zbog ponašanja Zole

Nakon toga zadruagri su osudili Anitu Stanojlović zbog zbližavanja sa Zolom, a Anđela Đuričić joj je takvo ponašanje žestoko zamerila. Zadrugari smatraju da Anita pravi fejk priče i da se zbog toga zbližila sa Zolom.

Nakon toga je Miljana Kulić doživela emotivni brodolom zbog odnosa Anite i Zole koji su za to vreme ležali na garnituri i mazili se.

Zorica Marković je nakon toga rešila da totalno raskrinka Anitu, pa ja najavila otkriće o njenom životu. Anita je pokušavala sve vreme da se opravda ali joj nije polazilo za rukom jer su je zadrugari konstatnto komentarisali u negativnom kontekstu.

Miljanu Kulić su konstanto savetovali da ne sme da dozvoli da je Zola ponižava, dok je za to vreme Zorica komentarima urnisala Anitu, pa je Zoli sasula sve u lice govoreći mu da ga Anita ne bi pogledala da joj ne treba priča. Nakon Zorice, i Valentina je osudila Zolu zbog celokupne priče,.

Ivan Marinković dobio je reč" da komentariše odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

Ja ću da kažem nešto što se danima provlači kroz kuću, okmentarišemo i malo nam je postalo degute jer svi očekujem nešto konkretnije, a ja se sa tim ne slažem. Vaše mišljenje k*rcu ne vredi, dođe Milan i sve pada u vodu. Što se tiče drugih stvari i Anite, ja sam sinoć probao da objasnim moje viđenje i rekao sam da je prvi presek tu za dan, dva i opipavanje snage staje u ravnu. Mi polemišemo da li ona laže ili se igra, taj koji kaže da se ona igra ne postoji kao inteligentna osoba. Ja nisam visoko moralan, ovo što se priča za Zolu to je normalno. Ja prvi za sebe kažem da nisam lep, ali sam možda šarmantan. Ovde su u pitanju devojke, a ne muškarci. Svi ste me napadali što se tiče Maje i Bilala, prvi sam rekao kad je potekla tema o svadbi i ja sam ih prvi napao i rekli su da ih Ivan mrzi. Sad nije pitanje da li ste vas dvoje problem, sad su vam problem Miljan i Jelene, a gde je Ivan tu? Ti si sam sebe uvukao i počinješ ono što sam ti rekao. Ti jesi sebe istakao, ne jer si hteo, nego poseduješ nešto u sebi. Moraćeš malo da pocrveniš jer si još zelen i ona je zečena za mene. Ja tebe ne mrzim, mogu da se poigram sa svačijim emocijama. Ti sad nesvesno postaješ ono što je bio Dejan Dragojević u prošloj sezoni, a to je žrtva. Ti kad se snimaš sa tim ispod oka, već si žrtva - govorio je Ivan.

Nenad Macanović Bebica je komentarisao odnos Anite i Zole govoreći da su Anitine emocije prave, kako bi osigurao svoj odnos sa Miljanom.

Maja Marinković je potom otkrila da MIlcia Veseinović na sve načine pokušava da pokvari odnos nje i Bilala.

Otkako je bio onaj haos između nas dve nisam primetila da je oko nas, ali da se ne volimo, ne volimo se. Ja ne mrzim nikog, posvađam se, pa mi bude žao. Ja ne mislim da samo ona, nego je činjenično stanje da je zbog svadbe ovakvo stanje dva nedelje. Radi se o tome da devojke mogu da rade šta god žele, bitni smo nas dvoje i naše reakcije. Ako će naša veza da izgleda kao sinoć, čemu? Naša veza kad smo počeli išla je ka bolje, ali kad je počela tenzije i umešali su se ljudi krenulo je na gore i alkohol je zaslužen za ovo, hteo on da prizna ili ne. Devojke naravno da su ljubomorne, verujem da su i muškarci. Ja možda jesam loša, ali kad ustanem kažem kako jeste - govorila je Maja.

Gledaoci su Anitu nazvali "dežurna" jer konstatno menja muškarce, i dok su je zadrugari konstatno napadali, Zola se trudio da je odbrani.

Maja i Bilal su i dalje bili u lošem odnosu, ali su sve vreme govorili da emocije izmeđšu njih dvoje su sve veće i veće.

Marija Kulić smatra da je Zola iskoristio Miljanu, a potom na sve načine želeo da je ponizi, što i radi u odnosu sa Anitom.

Usledilo je pomirenje Maje i Bilala nakon izvinjenja koje su upitili jedno drugom.

Naredno pitanje dovelo je do raznih sukoba u Beloj kući. Naime, Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić su komentarisali njihov odnos i priču da postoje emocije između njih. U sve su se umešali Zorica i Lepi Mića.

Potegla se tema u emisiji za Bebicu i njegve reči da je na njega bačena crna magija, pa je Ivan Marinković ispričao sve što je čuo o Mariji Kulić i plavom oku.

Anita je priznala u emisiji da je htela da ona i Zola zamene Maju i Bilala na svadbi u nedelju.

Afera dron i dalje drma Belu kuću, pa je Uroš Ćertić priznao da je hteo da rasakrinka Dejana Dragojevića, ali da to nema veze sa Aleksandrom Nikolić koja je javno rekla da ima veće neprijatelje od Uroša.

Nakon emsije Maja je očitala Bilalu lekciju da ne sme da priča sa ženama više, što je on poslušao, ona je njemu skrenula pažnju na mnoge stvari, da bi nakon toga, otkrila kako gleda na Milicu i Anitu.

Maja i Bilala su svoje pomirenje ovekovečili u ranim jutanjim satima vrelom akcijom i tom prilikom razbudili zadrugare.

Danas vas na programu Zadruge očekuje popodnevna emisija "Gledanje snimaka", i zato ostanite uz TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitatjte na poratlu Pink.rs!

Autor: N.B.