AKTUELNO

Evo šta smatra Matora!

Voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Lazaru Čoliću Zoli.

Zola, hoćeš li biti tata Anitinom detetu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje mi je onako nerealno, da ne kažem bizarno. Glupo mi je, ne znam na koji način da odgovorim. Kad sam video dete, rekao sam da je mali presladak i prelep, rekao sam da se ne bih bunio da mi takva devojka rodi dete, da izgleda kao njeno. A to da nečijem detetu budem tata... - pričao je Zola.
Direktno ponižavaš Željka - ubacila se Marija Kulić.
Rakao sam da ako bih se nekad doveo u situaciju da nisam našao ljubav života, negde oko 40. godine, voleo bih da mi dete izgleda slatko kao mali Aleksej. Što ne menja činjenicu za malog Željka da je kao anđeo, prepametan... Željko mali je prelep, presladak, što se tiče Marije i vaspitanja Željka Kulića, tu nema zamerke. Ta žena se budi nekoliko puta noću da ga hrani, vodi u vrtić itd. Ne bih voleo da Marija to tako shvati - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ina je sad rekla da bi Zola samo pravio decu - ubacio se Lepi Mića.
Veliki pametni Marko Đedović je govorio: "Sačuvaj me Bože seljačke politike". Kada je Ina vraćana, kad se zavrtela priča o njenoj trudnoći, Uroš je rekao da je objasnila kako se igra rijaliti. Tad su se Anita i Valentina uzvrtele. Zola treba da pripazi da Anita ne ostane trudna. Pokrenulo se sa tom pričom, Zola, pripazi. Seljačka politika je najopasnija - ustala je Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Već su došli do te priče, da li je muvanje, da li hoće da rokne. Ne držim stranu, samo činjenice i argumante. Zola se bori sa zadrugarima, a ne barata argumentima. Nikome ne držim stranu. Prvo, Anitu niko ne napada, njena dela, njena sr*nja. Zola skače i treba, ali Anita ćuti. Zna šta će biti za dve nedelje, Zola će se vratiti Miljani, Anita će biti ucveljena, pa će da priča da ipak voli Marka. Što se tiče Miljane i Zole, kratko i jasno, deža vi od prošle sezone. Prokomentarisala sam sa Marijom, niko ne može da zameri Miljani kad si je ti prcao. Ni tebi, ni Bebici, ni njoj, sami opraštate i vraćate se u te priče. Anita definitivno nije zaljubljena u Marka. Reč zaljubljenost znači zaslepljenost. Vidiš samo jednu osobu, ne postoji drugo sviđanje. Zola, sada ti kažem, ovde nije stvar ko će koga da nadmudri, nego ko će na svoju štetu da igru igru. Cilj opravdava sredstvo. Ovde ništa nije kako se predstavlja. Zola je napolju i gori. Cela priča sa Anitom mi je smešna. Na kraju će Marko Marković jedina žrtva da bude - ustala je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.