AKTUELNO

Pevačica je u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' otkrila da se odlično snalazi u roditeljskoj ulozi, ali i da se priprema da se vrati na scenu.

Popularna pevačica Ana Nikolić danas se prvi put oglasila nakon što je pre više od dva meseca na svet donela ćerku Taru.

- Dobar dan, veliki pozdrav za vas u studiju, mnogo mi nedostaje - poručila je Ana Ognjenu Nestoroviću i Tijani Prici čim su telefonski stupili u kontakt.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je otkrila da se odlično snalazi u roditeljskoj ulozi, ali i da se priprema da se vrati na scenu.

- Ja sam sjajno kako mogu da budem. Imamo najslađe muke, uživamo sa Tarom, ali svakako mi nedostajete i polakao pripremam veliki ''come back'' - priznala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Odgovor na pitanje na koga liči Tara mnoge je šokirao.

Bila sam razoračana u porodilištu jer je bila Stefanov klon, moram da priznam, ali sad mi je laknulo jer se to promenilo - našalila se Ana kroz smeh.

Ubrzo nakon toga pevačica je odlučila i da u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' otkrije jednu anegdotu u vezi sa Tarom.

- Baš sam pričala skoro sa Marinom Tucaković jer spremamo novi album i ona me pita: ''Kako je beba?'', ja kažem: ''Odlično je, dobra je, mirna je...'' A Marina kaže meni: ''Znači nije na vas'' - ispričala je Ana kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:KAO IZ BAJKE: Ovako izgleda soba Sekinog Jakova! (FOTO)

Ukoliko ste propustili emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' i telefonsko uključenje Ane Nikolić pogledajte u repriznom terminu ili na sajtu Jutjub.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal

#Stefan Đurić Rasta

#Tara Đurić

'