AKTUELNO

Kako je ostvarila sve sto je poželela pročitajte u nastavku

Pevačica Biljana Sečivanović borbu za svoje mesto na estradnom nebu započela je u takmičenju "Zvezde Granda".

Ka cilju da oobezbedi sredsta za bolje sutra, hrabro je koračala.

Foto: Instagram.com/S,S.

- Problem je kad shvatite da nemate krov nad glavom, a morate da ga obezbedite. Meni je to bio prvi cilj posle takmičenja „Zvezda Granda“, da ne budemo večito i celoga života podstanari. Želela sam da nešto stvorim da ne bih razmišljala koliko ja mogu da ostanem u tom stanu, da li će taj neko da ga prodaje, pa da moram da se iselim. Kada si svestan da je nešto tvoje imaš sigurnost - prokomentarisala je Biljana Sečivanović.

Njen dolazak u Beograd i Grandova scena promenili su Biljanin život iz korena, a danas ima dosta razloga da bude ponosna zbog svega što je postigla i ostvarila.

- Nekih šest godina smo bili podstanari, ali sam ja rešila da za to vreme obezbedim krov nad glavom i u tome sam uspela. Bila sam uporna i tvrdoglava. Mada ta tvrdoglavost mi pomaže jer mi ne dozvoljava da odustanem - priznala je sa osmehom.

Foto: Instagram.com/S,S.

Danas je ponosna majka šesnaestogodišnjeg Mateja koji je pevačicin centar sveta da hrabro korača ka svemu što želi. Uprkos teškim trenucima, koji su sada iza nje, zbog njega sebi nikada nije dozvolila da odustane u svojoj borbi.

Matej se seća svih lepih trenutaka, a to teško ne pamti i ne zna, niti je osetio. On ne zna da mi je bilo teško, niti je osetio. Nikada nisam plakala pred njim iako je bilo mnogo toga. Zna se da je njegova tetka bila bolesna i da smo svašta preživljavali. Plakala sam da on ne vidi jer drugačije deca gledaju na bol odraslih i shvataju to traumatičnije nego što to jeste - ispričala je Biljana.

Autor: S.S.

#Biljana Sečivanović