AKTUELNO

Otkrio tajnu iz Bele kuće!

U emisiji ''Pitam za druga'', dobro poznat voditeljski dvojac, Stefan Kandić Kendi i Stefan Miloošević Panda, ugostili su bivše zadrugare Danijela Višića koji je nedavno napustio Belu kuću i Draganu Mitar, koja se nakon sedne operacije nosa pojavila prvi put javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Danijel Višić, prilikom komentarisanja aktuelnih zadrugara, osvrnuo se na Anitu Stanojlović i priznao zašto nikada nije bio sa njom u n ekom bliskom odnosu, ali i otkrio šta je ono što je Stanojlovićeva tražila od Marka Markovića.

Anita je lepa, privlačna devojka, sve dok ne progovori. Glupa je, ja sam to i njoj rekao. Stoji da je prelepa i prezgodna, ali ne zna da spoji dve prosto proširene rečenice. Kada sam pitao Marka što nije sa njom u vezi, otkrio mi je da ne zna šta da priča sa njom, sedi, gleda je i to je to... - naveo je Danijel, pa otkrio:

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao je nju Marko šta treba da uradi da ga vkiše ostavi na miru, ona je rekla:' Samo me iz*ebi i neću te više smarati'... Eto, šta dalje pričati. Ja sam je bukvalno citirao - priznao je Višić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.