AKTUELNO

Odlučila se za radikalne mere!

Nakon što se našla na meti prevaranata Dragana Mirković daje sve od sebe da kolege, publiku i širu javnost upozori na one koji pokušavaju da se okoriste o njeno ime i tako zarade. Vapaj i suze Dragane Mirković zbog pomenutog događaja sve su jače, jer uprkos tome što je angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Austriji da je zastupa, ona ne pronalazi načina da se izbori sa internet kriminalom.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je vrlo teško doći do šarlatana koji na ovaj način gledaju da steknu bogatstvo, tako da je istovremeno sa angažovanjem pravnika i obaveštavanjem policije pevačica uzela stvari u svoje ruke i stalno putem društvenih mreža negira da ima bilo kakve veze sa tim.

Reč je o sajtu za prodaju suplemenata, tačnije proizvoda za mršavljenje, koji sa Draganinim likom na reklami obećava za kratak vremenski period skidanje znatne količine kilograma. Prema prezentaciji prevaranata, naravno lažnoj i isceniranoj, Dragana je uspela da smrša čak 21 kilogram, što je ona oštro i nekoliko puta demantovala:

Ovo nije istina, ja ne reklamiram proizvod koji je opasan po zdravlje, i nikada nisam imala 21 kilogram viška. Prevara, čuvajte se – napisala je estradna umetnica vidno uzrujana zbog ovih laži.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs