AKTUELNO

Šok!

Nastavljena je tema odnosa Marija Kulić i Bebice. Milica Veselinović je naredna komentarisala to sve, ali je pre nje voditelj Milan Milošević otkrio kako gledaoci vide Bebicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice smo videli kako se ponašaš, i gledaoci kažu da si žešći manipulator. Zbog svega što si rekao bićeš žestoko kažnjen - rekao je Milan.
Ovo je bilo pomenuto kroz šalu, a danas je spomenuto od strane Zorice i dobilo je na težini. To je jako odvaratna stvar i katastrofalna. Vidi se da Bebica laže i da vrda i da pravi priču. O MIljani su mnogi promenili mišljenje posle prošle godine. On se neće promenti, degradira i Mariju i Miljanu, on na sve načine pokušava da ukanali obe - rekla je Milica.
Ivan i Bebica su pričali u pabu preko sat vremena- dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma on njega sprda - dodala je Marija.
Ma ne sprda ga, veruj mi Marija, ja te ne bih lagao - rekao je Milan.
Što se tiče Zorica i Marije to je njihov konflikt, ali što se tiče Bebice i Marije, to nije zaljubljenost, već on traži potvrdu od nje. Ja sam slušala Mariju kada je ušla, ona je rekla da Siniša mnogo sumnja u Bebicu, a Marija nalazi za njega opravdanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega branim jer je prema nama bio krajnje korektan, a danas kada je trebao da ustane za mene nije - rekla je Marija.
Tačno, a da je Miljana skočila, on bi krenuo.,. Meni bi bilo krivo da za mene neko nije skočio,a on je trebao da zaštiti nju. On u Mariju gleda kao nekoga ko čuva porodicu, on se dodvarava Mariji, opsesivan je prema njoj - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.