AKTUELNO

Neočekivano!

Naredni sa kojim je Darko Tanasijević razgovarao bio je Lazar Čolić Zola. On je komentarisao svoj odnos sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je večeras došla i donela mi hranu, a onda krenula da priča kako je on njoj doneo neke stvari i legao u njen krevet. Nakon toga sam ja otišao kod gospođe Marije, da joj kažem da je ona lažov. Ona je meni tada odgovorila da ona nije kriva. Ona mene okrivljuje a milion stvari, a ona tako radi. Iznerviralo me je ste to i bio sam ja jako vulgaran. Miljana neće biti sa mnom u vezi sigurnoi. Ja sam sada sedeo sa Anitom, i moram da kažem da sam se ogrešio o tu devojku, ona je super. Meni je Miljana to zamerila, a meni je bilo lepo sa mojim drugaricama. Ona može samo da se nada da se igra sa mnom, a Marija je ušla sa taktinkom da navodno podržava mene i Miljanu, a one ako krenu da se igraju, dobiće povratnu. - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola ja sam čuo da ti nisi ništa radio u Nišu? - upitao je Darko.
Ja to ne radim kod sebe kući, a ne kod njih. Sa mnom se niko neće igrati, ni Kulići, ni MIljana ni Bebica. Znam ja da je Marijin cilj da Miljana izađe sa Bebicom, ona je folirant, kao podržava MIlajnu i Mene a moli Boga da ih ne bude - ekao je Zola.
Šta misliš o Ivanu? - upitao je Darko.
On priča da će uzeti Željka da bi ih iznervirao. Zna da ih to boli i da im to smeta. Neće on uzeti dete nikada - dodao Zola pa ispričao:
Miljana i ja smo išli kod njenih,tu su bile najmlađa ćerka Ana i njena drugarica, dolazi Simiša popio i vikao na njih, pljuvao ih, a onda je Marija došla i nastao je haos - ispirčao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.