AKTUELNO

Krčka se haos!

Marija Kulić nastavila je razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, predstavnikom portala Pink.rs, novinarem Darkom Tanasijevićem i predstavnicom sedme sile u studiju.

Je l' si videla danas onu igricu i Miljanu i Ivana - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa. Htela sam da uđem i svašta da joj kažem. Onakvo poniženje Nenad nije zaslužio. Niko nju ne tera da se uda za njega, ali nije zaslužio ovakvo poniženje...On se plaši da je ne izgubi. Ponaša se kao da kada bi izgubio Miljanu, da bi izgubio svet. Oni žive zajedno, non stop sam tu. Kad god krene negde, ona neće da odmori sama. Kao creva su bili povezani. Isto sam razmišljala: "Je l' moguće da ona voli obojicu?" - rekla je Marija.
To sam postavljala i ja pitanje ovde u studiju - dodala je Dušica.
To mi nije jasno. Ona ne može bez Nenada, sa ovim se šali, a posle ide da vidi gde je Nenad. Ne sme da dozvoli da ga ovaj kotežki majmun ponižava, koji gleda njeno dete kao svoje. Neiskusna sam, glupa, pa je moguće da me je Nenad prevario...Ja čim prepoznam lošu nameru, ja ne dajem drugu šansu. Onda ja utičem na Miljanu, da joj otvorim oči, kažem joj šta sam primetila, pa da obrati pažnju. Ono što radi ona sa njim, ne bi uradila ni ona najgora - nastavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš i da li te pogađaju Zoline peckalice i provokacije na račun tvog i Nenadovog odnosa? - pitao je Tanasijević.
Ti koji tako komentarišu, tako se nešto dešavalo u njihovom okruženju. Pa su to videli, zapamtili, pa misle da je normalno. Ja sam konzervativna žena, možda sam malo i zatupljena. Ja poštujem moralna načela. Bila sam poslušno dete - rekla je Kulićka.
Je l' mislite da će vam ova "Zadruga" biti najteža - pitala je novinarka.
Nije bitan (Danijel), ali je toliko dozvolila da se ponižava, da bi pravila nekog tamo Zolu iz Dervente ljubomornim. Postoje žene koje rade sebi u štetu, da bi nekoga tamo napravili ljubomornim - odgovorila je Marija.
Je l' misliš da će vaš odnos biti harmoničniji u odnosu na prethodne situacije - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu zbog cele situacije da budem takva. Izborila se za život, bila je na ivici života i smrti. Hvala Bogu, lekarima i Pinku što su uz svoje umeće nju spasili, ali to ne znači da ako se njoj produžio život, da živi život punim plućima. Znaš kao, sutra ću da umrem, ajde da idem na Plavi most i da skinem gaće? Ma daj. Treba da zna koje su životne vrednosti i kako treba da se živi...On je ušao sa cvećem da bi dokazao Zoli da se ona poigrala sa njim i da će biti sa njim - rekla je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.