AKTUELNO

Ne smiruje se!

Trenutno traje haos u emisiji "Gledanje snimaka" oko Bilala Brajlovića. Maja Marinković je u jednom trenutku ustala i dala svoj sud o svom bivšem dečku.

Mi svi zaboravljamo neku stvar, da je Maja smuvala sa dečkom u kojeg je Ana bila zaljubljena, pa je smuvala dečka sa kojim je Ana bila, ima pravo da se sveti. Evo, ja da sam se zaljubio u neku devojku, dođe frajer i skine mi ribu, pa se zaljubim u drugu, pa dođe i skine drugu ribu, ja bih se svetio - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

A što bih se ja svetila Maji, očigledno nisu bili za mene čim ih je skinula, nek ih vodi kući. A Bilala je zabolelo što ja komuniciram sa Markom - dodala je Ana.
Ja sam sinoć komentarisala da je normalno da Ana ima taj poriv da to radi, trebalo je da komentariše odmah. Znači ispada da čeka neki trenutak ili nešto - ustala je Matora.
Ana, odj*bao sam od tebe, ne pravi spletke - dodao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana hoće da kaže kako Sauer igra nešto, prenosi, jer je to isto radio sa njom - ispričala je Matora.
Ja hoću da raskrinkam ovo. Biću vrlo kratka. Sauer je klasični Zola. Ovo je klasična priča kad su se Janjuš i Zola pokrivali, jako jeftina manipulacija. Mislila sam da je Bilal dobar čovek i da ne muti. Sauer prema meni nije iskren jer prikriva BIlala - skočila je Maja.
On mi je drug - odgovorio je Sauer.
Pokriva za Milicu. Podmukao je. Prva stvar. Bilal mi je između redova rekao da je jednu osobu navukao na nešto, to mi je zabranjeno da komentarišem, nema veze sa rijalitijem. To je jako podmuklo. Ja to pamtim. Druga stvar, Dejan nije cvećka, ali je on ušao sa takvom mržnjom prema Dejanu. Ne možem tako srčano da mrzi čoveka kojeg ne poznaje. Treća stvar, sa mnom je u vezi, zaljubio se, a takve stvari podmuklo radi. Podmukao je i kvara. Svadba će se održati, volela bih da mogu da izaberem mladoženju, pa da vidite cirkus, ali može i on. Nas dvoje smo mlada i mladoženja, ali kod mene je kao čovek završio - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica kaže da si se zakleo u Alaha da ti se sviđa - dodao je Milan BIlalu.
Da mi se sviđa, ja bih bio sa njom - rekao je Bilal.
Postojale su neke ceduljice i šoljice. Ti i ja smo završili. Što se mene tiče, loš si čovek, kvaran je. Možeš da budeš ženskorš, ali kad imaš tu podmuklu crtu... Tu crtu je imao Janjuš, Car ne - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.