AKTUELNO

Urnisao mladu zadrugarku, pa zapretio da će progovoriti o njenoj prošlosti!

Nakon što je u Beloj kući izbilo opšti karambol između Maje Marinković i Milice Veselinović, koji se završio fizičkim nasrtajem, zbog kojeg je Milica hitnom odlukom Velikog šefa kažnjena tromesečnim honorarom, za Pink.rs se oglasio Radomir Taki Marinković, Majin otac, koji je i ovog puta bio britkog jezika, te žestoko opleo po Veselinovićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Taki je u svom izlaganju potkačio ne samo Milicu, već i njenu majku, Anu, te istakao da je malda zadrugarka nevaspitana i da je njegova ćerka za nju - dama.

One tamo su sve ljubomorne na moju Maju, trude se da joj na sve načine sabotiraju svadbu. Sram ih bilo! Milica je jedno klempavo slonče koje se zakačilo sada za Maju, jer je ispaljena sa svih strana i nema priču u rijalitiju. Pokušava preko Majinih leđa da dobije kadar. Neka se ona zapita malo gde je propust njena majka napravila u njenom vaspitanju kad joj je dozvolila da kao malolentica uđe u rijaliti takva kakva jeste i da sa 17 godina radi ono što je radila. Svi znamo za njene rane radove i šta je sve taj Dambo priređivao Mensuru. Znamo svi koliko je ona bila agresivna, Maja je za nju dama i gospođica - poručuje Taki u jednom dahu, pa se brzo osvrnuo i na Miličinu izjavu da je Maja "odbačeno siroče":

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Majine majke tiče, i ona je gospođa, i to jedna od najlepšpih u Beogradu, a ne kao Miličina majka! Tom malom klempavom slončetu je bolje da ćuti, da ja ne bih progovorio o svemu onome što znam o njoj i njenim ranim radovima! Neka bolje pronađe sebe, nego što se kači za Maju i Bilala. Znamo svi da je mala patološki lažov, znamo kako laže Aleksandru i mnoge ljude oko sebe. Dambo je ove sezone potpuno nebitan i neka se pomiri s tim - zaključuje Majin otac besno u razgovoru za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R. / M.K.