AKTUELNO

Popularna pevačica otkrila je do sada nepoznate detalje vezane za svoj drugi po redu brak.

Goca Tržan uplovila je u jesenju sezonu veoma radno - po četvrti put se pojavljuje kao član žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice", a uz to je snimila spot za novu duetsku pesmu "Bezimeni" sa Rialdom Karahasanović, što je naišlo na pozitivne reakcije publike.

Foto: Printscreen Instagram

Raša je velika podrška Goci u njenom radu i, kako ona kaže, on je vrlo zadovoljan novim spotom i njenim vizuelnim predstavljanjem. On veruje u njen ukus i ukoliko postoji nešto što se njemu ne dopada on joj to odmah kaže.

Da Goca uživa u ljubavi sa svojim sadašnjim mužem nije tajna, što je i pokazala prepiskom koju je objavila na Instagramu, a u emisiji "Premijera" je otkrila kako je ljubav izmedju nje i Raše, zapravo, počela:

Foto: Instagram

Nije imao uopšte trip:"Jao, Goca Tržan". On je reagovao na mene kada smo se zapravo upoznali, kada sam došla na probu. To je trajalo mesecima. On je mene napadao, maltretirao, smarao. Ja sam mu dala sve šanse da pogreši, ali nije pogrešio. Svi mi grešimo, ali nije napravio kardinalnu grešku koja bi me odbila - bila je iskrena Goca.

Foto: Instagram

Pročitajte još: U SRBIJU SE VRAĆA BEZ DINARA?! Maja Berović uhvaćena u kazinu u Las Vegasu, njen izraz lica GOVORI SVE (FOTO)

Budući da se i dalje susreće sa problemima koje joj, nekoliko godina nakon okončanja braka, pravi bivši suprug, Goca Tržan je udelila nekoliko korisnih saveta devojkama, a o čemu treba da vodite prilikom odabira životnog partnera poslušajte u video-snimku:

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Radomir Raša Novaković

'