AKTUELNO

Tijana Dapčević jedna je od najboljih pop-pevačica na ovim prostorima koja u novoj TV sezoni žirira u "Pinkovim zvezdicama". Već godina uživa u ljubavi sa Milanom, sa kojim se upoznala na košarkaškoj utakmici u Somboru. Venčali su se 2001. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Vuk.

Tokom trudnoće dobila je višak kilograma, a pevačica je pred porođaj imala 115 kilograma. Međutim, rešila je da nešto uradi povodom toga i uspela je da smrša 45 kilograma.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine - otkrila je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

Ona je odlučila da promeni način života.

Rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života - ispričala je svojevremeno.

Odlučila je da svaki dan započne sa ovsenim pahuljicama sa čija semenom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru bira brancin ili oradu uz salatu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - tvrdi pevačica.

Autor: pink.rs