AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" i "Zvezda Granda", Zvezana Stevanović postala je majka!

Zvezdana je dobila dečaka kojem su ponosni roditelji u poslednjem trenutku promenili ime.

Porodila sam u Narodnom frontu. Iskreno, malo sam malaksala i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama - istakla je Zvezdana i otkrila zbog čega je u poslednjem trenutku rešila da promeni ime koje je sa suprugom Nikolom dugo planirala za sina.

Iako je želela da njen prvenac nosi njeno ime, a tatino prezime, ipak igrom sudbine došlo je do preokreta, te je njihov mezimac dobio ime Luka.

Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila treći mesec trudnoće i nacrtala Nikolu, mene i bebu i napisala beba Luka. Ja sam je pitala kako zna da je muško i zašto baš Luka, ona je samo odgovorila da ne zna (smeh). Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i setim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka - ispričala je ponosno novopečena mama.

Zvezdana je dodala da je nikad u životu nije bila srećnija, kao i konačno zna šta je prava ljubav, te se na Instagramu ponosno pohvalila da u ruci drži ceo svoj svet. Inače, Zvezdana i Nikola nedavno su se u krugu porodice zavetovali na večnu ljubav,a govorila je o svom dugogodišnjem partneru i stala na put glasinama da ga krije.

Nikola se bavi kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: pink.rs

#Zvezdana Stevanović