AKTUELNO

Osamnaestogodišnja učesnica "Zadruge" Kristina Ina Rajzinger prolazi kroz pravi pakao otkako je posumnjala da je trudna, posle nezaštićenog seksualnog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom.

Samo nekoliko sati posle Zolinog ulaska u "Zadrugu" Kristina Ina je legla u krevet sa njim i Bojanom Simićem i polno opštila, bez zaštite, sa mladićem iz Dervente. Nekoliko dana kasnije posumnjala je da je trudna, zbog čega su se ona i Zola našli u nebranom grožđu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sinoć, tokom emisije "Pretres nedelje", uradila test za rano utvrđivanje trudnoće, koji je bio negativan, zbog čega će biti ponovljen uskoro, budući da je tek pre nedelju dana došlo do seksualnog odnosa koji je uneo totalnu pometnju.

Dok Kristina Ina i Zola "lupaju glavu", njihove porodice ćute. Bosa, Zolina majka, i dalje se javno ne oglašava, budući da je nedavno imala smrtni slučaj u porodici, dok je s druge strane, porodica Kristine Ine nema zbog dešavanja u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs

U više navrata pokušali smo da stupimo u kontakt sa majkom Kristine Ine, kako bismo čuli njen stav, međutim, ona se već danima ne javlja na pozive naše redakcije, niti odgovara na poruke. Ni drugi članovi familije niti prijatelji, čije nam je brojeve Kristina Ina dostavila uoči ulaska u "Zadrugu", posle svega što je uradila u rijalitiju ne odgovaraju na naše pozive. Zadrugarkin teča se, s druge strane, javio i odmah stavio do znanja da ništa ne želi da komentariše.

Znači li ovo da njena familija zbog potencijalne trudnoće neće više ni da čuje za nju, pokazaće vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.