AKTUELNO

Evo gde je pronašla inspiraciju za svoj kostim!

Jedan od najpoznatijih datuma u svetu je zasigurno 31. oktobar, koji je po zapadnohrišćanskoj tradiciji rezervisan za proslavu Noći veštica. Uticaj zapadne kulture i globalizacija doveli su ovaj običaj i kod nas. Da proslave Noć veštica nisu propustili ni naše poznate ličnosti.

Jedna od njih je pevačica Teodora Džehverović, koja je za emisiju "Ekskluzivno", obučena kao vampirica, objasnila odakle joj inspiracija za ovaj kostim.

Ja sam mnogo volela kada sam bila klinka, bila je jedna serija „Vampirski dnevnici“ , a ja sam bila u fazonu zašto ja nisam vampir – rekla je Teodora i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto mi je to interesantno, ali sada sam sebe ovako zamislila, da budem seksi, a da opet ima krvi, jer je Helloween, a da opet ne preterujemo. Mislim da nisam preterala, ma možemo mi još jače.

Nešto ranije, uoči nastupa u kafani, Džehverovićeva se transformisala i u Pamelu Anderson.

Mnogo smo se potrudili, od frizure, šminke, sve je jako dugo trajalo. Svaki delić smo gledali da je „skinemo“, pa se nadam da će i ona da ugleda moju sliku ako ništa drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, izbor na Pamelu je ispao slučajno, ističe da je želela da bude plava i provokativna, pa joj je ona pala na pamet.

Svako zna ko je ona, i prva nam je pala na pamet svima – rekla je Teodora.

Teodora je rekla da je čovek od krvi i mesa, kao i da ima svoje faze kada joj samopouzdanje nije na vrhuncu, iako, dodaje, deluje nekada da to nije tako.

Mnogo sam radila i uspela sam da stvorim svoje ime. Nadam se da će i mlada populacija da me se seća jednog dana – rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatra da je ostavila trag na muzičkoj sceni, ali i dodaje da će ga tek ostaviti.

Kada je u pitanju ljubav, Teodora je rekla da još uvek nije najavila venčanje sa Ninom Čelebićem, iako se u novinama moglo pročitati da će svadba uskoro.

Nisam se još uvek navila na medije, koji uvek sve preuveličaju, pa su i ovog puta objavili da će uskoro svadba, a ja to nisam rekla - objasnila je pevačica.

Autor: A. A.