AKTUELNO

''Pretres nedelje'' posle kojeg u ''Zadruzi'' više ništa neće biti isto!

Sinoć je u "Zadruzi" održana emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću i odmah obavestio zadrugare da ovonedeljni vođa, potrčci i omiljena osoba ostaju isti kao i prethodne nedelje, jer je Veliki šef odlučio da u nedelju niko ne napusti velelepno imanje, što znači da će Brendon Radonić i ovu nedelju ispunjavati sve dužnosti vođe.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom početku noći Milan Milošević pitao je zadrugare da prkomentarišu jučerašnje ponašanje Sanje Grujić, haos koji je nastao tokom podele budžeta, kao i priču koja je pokrenuta da se viđala sa Mikicom Bojanićem.

Neću da budem surov, Sanja je neko koga gotivim. Nekako ne znam kako da objasnim, uvek je ona inicijator svakog našeg konflikta. To me nervira. Rekli smo pre ulaska da nećemo da se svađamo i psujemo kao prošle godine. Upala je u najčudniju fazu, ja znam šta se dešava. Zaljubila se u Marka. Ona priča da ima momka, pa da nema... Apsolutni lažov, kad mene kao drugara laže. Ako ima momka, zaljubila se u Marka Stefanovića, nju nešto muči. Vraćam se u sezonu kad sam ja lagao sve, pa i sebe. Mislim da ne može da izusti to da joj se dečko sviđa. Svako joj je kriv zbog toga. Jutros nije bilo potrebe za onim šerpicama, nismo bili mi ništa krivi. Opet, šta mi se ne sviđa kod Sanje. Prošle nedelje je Smiljića napala što je asistirao Brendonu, danas radila istu stvar. Ne znam više na čemu sam. Ja bih voleo da znam u kakvom smo odnosu. Matora, Sanja i ja smo pričali pre neku noć, rekao sam da ću biti pristrasan, braniti ljubav nje i Marka - rekao je reper.

Zadrugari su ustanovili da je zaljubljivanje u Marka Stefanovića čudan razlog ponašanje Sanje, jer, kako je i sama pričala, ona je u "Zadrugu" ušla zauzeta i napolju je čeka dečko po imenu Aleksandar.

Pošto je Mikica ispričao da je Sanju poljubio u vrat, dok je Grujićeva dodala da su se viđali tokom leta, zadrugarima je to bilo jako interesantno za komentarisanje, pa je reč na tu temu dobio Miki Đuričić.

Sam se upetljao u ovo, nije trebalo da je poljubi u vrat. Postoji težina reči. Naravno da se nisu viđali, ali mogu da se povrede osećanja porodice. Naravno da su se ovde upoznali, ja to znam. Kao što Mikica treba da snosi odgovornost za to ako je poljubio Sanju u vrat. Sanja treba da kaže da je ružno što kaže da se viđala, ako nije. Nek mu kaže da je p*čka, loš čovek... - pričao je Miki.
Odakle to znaš? Mikici veruješ, a meni ne? Njemu veruješ da me je poljubio u vrat - skočila je Grujićeva.

Sanja je ušla u žestoku svađu sa Nenadom Aleksićem Ša i Miljanom Vračevićem.

Ja sam sve priznao, a ti ne priznaješ da si preljubnica. Sanja, da li si vređala mrtve ovde ljudima? - zupitao je Ša.
Ovako mi govori, a slao mi je poruke napolju - kazala je Sanja.
Celo vreme Sanja gleda u mene, a ćuti kao zalivena. Ja sam te video u stanju, u kom sam te video.To je činjenica, ja ne želim da pričam više - rekao je Miljan.

Uroš Ćertić takođe je komentarisao aferu Mikice i Sanje.

Nije rekla da je zaljubljena, nije rekla da ga voli. Ljudi pokušavaju da je ućutkaju od kad je bila tema Zvezdan Maja. Sanja je iskusna i čuva neke informacije. Mi kad smo se porečkali odma je ustala da kaže da sam joj pisao, a nije rekla u kom kontekstu, e onda sam ja nju polio. Mikica je prvi pokrenuo tu priču, on se za*ebao jer niko nije zano da ju je poljubio u vrat. Ona je jalo vešta i zna da imate jedno tri do pet nekretnina na moru, pevači varaju, kamiondžđije varaju i postoji priča da može da prođe - rekao je Ćertić.

Tokom emisije došlo je do nove rasprave između Mikice i Sanje.

Sanja je devojka koja brže vaskrsne od Isusa. Mene je Miki upoznao ovde sa njom, rekao da ona zna da zavuče, a meni je prijalo njeno društvo, a ona je meni rekla da sam joj jako drag. Meni je to veoma prijalo. Ja sam nju poljubio u vrat drugarski i ona je nakon toga na podeli budžeta pomenula moju ženu. Ona ako nastavi sa njenim bezobrazlukom ja ću reći sve šta imam. Stojim iza svih svojih postupaka od prvog dana u rijalitiju - rekao je Mikica.
Ma to je tvoj blam Mikica - dodala je Zorica.
Meni je čudno da je on krenuo to da iznosi, sada kada je krenula tema između mene i Marka. On je ljubomoran - rekla je Sanja.

Tokom pauze za reklame Nenad Macanović Bebica prebacivao je Miljani Kulić odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, pre nego što se on uselio u "Zadrugu", a onda se trudila da ga ubedi da ima pogrešno mišljenje.

Zato što je do juče on sve govorio šta da pričaš i šta da misliš. Napravio je budalu od tebe i majmuna, dečko se poigrao i ćao. Bila si ti pogubljena ceo dan, sve sam gledao, nemoj mene da farbaš - odbusio je Nenad.
Zato što sam bila uplašena, nisam ni znala da li smo zajedno... Uplašila sam se kada sam te videla, nisam ni znala da li smo zajedno... Znajući tebe, znala sam da jesmo, ali kada si ušao rekao si da sam ti bivša, sadašnja i buduća... Trebalo mi je hrabrosti da ti priđem - pravdala se Miljana.

Sanja Grujić i Marko Stefanović koristili su reklame da provode zajedno vreme, a on je pokušao da je posavetuje kako da se postavi u sukobu sa Mikicom i zadrugarima.

Maja Marinković i Miljan iskoristili su pauzu za reklame da zamere Brendonu što im je na podeli dodelio male budžete.

Danas si ispao takvo go*no, takva pi*ka - rekao je Miljan.
Pustiću te da se smiriš, biće dobro. Ja tebe obožavam, ti si top - rekao je Brendon.

Posle reklame Milan Milošević je pokrenuo temu potencijalne trudnoće Kristine Ine Rajzinger, a zadrugari su diskutovali šta bi bilo najbolje za nju, ako se ispostavi da je u drugom stanje.

Postoje dve solucije... Baš zato što je mlada, može da bude i lakše da zatrudni... Sećam se kako je meni bilo, ja sam se istripovala da sam u devetom mesecu, čudno sam se osećala... Meni je i kasnilo... Na kraju mi se to nije desilo - rekla je Milica.
Jasno je da može da dođe do trudnoće i van plodnih dana... Ne treba praviti dramu, možda ne bude ništa. Najbolje je pustiti vreme, pa da se radi test ili da se vadi krv... Ja iskreno mislim da bi bilo maolo suludo sve to... Deca nisu kriva ni za šta na ovom svetu, ali ne bi bilo normalno da se to zadrži, to je moje mišljenje.. Ne osuđujem nikoga, njihov odnos, njihova stvar... Ipak sve ovo nije iz ljubavi... - govorila je Maja.
Ne znam šta bih rekao... Ovde je mnogo njih abortiralo... Šalio sam se kada sam rekao da Zolu stiže karma, vidim sada da mu je teško... Dešava se sve to dosta često, mnoge devojke to prekinu, kod mene je eto, malo drugačiji slučaj bio. Mislim da smo preterali sa šalom, nije situacija naivna... Imali smo varijantu da je to sve bila taktika, da je namerno uradila, ali prenaglili smo... Vidim da je Zola baš zabrinut, nema ga nigde... Ona ima moju podršku svakako - rekao je Ivan Marinković.

Lepi Mića očitao je brutalnu lekciju Zoli i Kristini Ini, jer nisu vodili računa tokom s*ksualnog odnosa.

Zola mora da shvati koliko je sati. To što su imali je katastrofa, posebno jer pored njih leži neko. Rekao sam Zoli kad je to bilo da zamisli da se ovo desi, i eto desilo se. Oni moraju da prihvate rizik od nezaštićenog s*ksa ovde. Ako nema ništa bolje za vas dvoje, ako ima primite to oboje jer ste radili iz zadovoljstva. Problem je što je on u nju, odgovornost je obostrana, nije samo on kriv - rekoa je Mića.

Na ovu temu reč je naravno dobila i Miljana, Zolina bivša devojka.

Za mene je ovo ozbiljna tema, jer sam ja prva koja je otišla na abortus. Ja sam njega volela, a ovo je nešto gde ona treba da odluči. Kasno se ona setila da ga pita da li je s*ršio u nju. Izvinjavam se na prostakluku. Mene ova tema ne dotiče iskreno - govorila je Miljana.

Kristina Ina priznala je pred svim zadrugarima da prema Zoli nema emocije, ali da bi svakako zadržala dete, ako je ostala u drugom stanju.

Zola je lep i ne ih imala ništa sa njim da mi se fizički ne dopada, ali nemam emocije. Ja bih rodila to dete jer ne bih mogla da živim sa činjenicom da napram drugačije - rekla je Ina.

Tokom pauze za reklame Kristina Ina pričala je sa zadrugarima o odnosu sa Zolom i mogućnosti da je ostala trudna.

Zola je lep dečko, ne bih imala nikada ništa sa njim da mi se nije dopao... Ali nije za vezu... Rekla sam mu šta me plaši da se desi da zatrudnim... Imam ja mamu, nije problem da budem sama sa detetom, ali je pitanje da li bi on bio tu... Ne zbog mene, već zbog deteta... Pogodilo bi me sada kada bi on bio sa nekom drugom a da sam ja u drugom stanju- govorila je Ina.

Posle reklama reč je dobio Zola kako bi i on priznao kakva osećanja ima prema Kristini Ini.

Ona i ja smo celi dan tada proveli zajedno, a ja sam rekao da meni nije probelm da se to ponovi, ali nisam za vezu. Ona i ja smo se družili, ljubakali i to se desilo, nisam smeo to sebi da dozvolim. Sam sam se sebi us*rao jer sam to dozvolio. Ona i ja smo sutradan ceo dan proveli zajedno, ako je ona trudna, ja bih njenu sliku uramuo. Meni je bitno da saznam, ja sam uz nju sve vreme šta god da odluči. Njoj ništa ne bi falilo, ona će sve imati, ali ja bih voleo da se ovo ne desi, ali ako ona zadrži dete ja ću biti tu. Meni je prošlo kroz glavu da joj je bilo lepo te noći, ja njoj pre se*sa nisam mogao da kažem da neću ući u vezu sa njom, pa niko to ne bi rekao - pričao je Zola.

Kristina Ina emotivno se slomila prede zadrugarima i prolila more suza kad je sa njima podelila trenutke teške saobraćajne nesreće u kojoj je njen otac poginuo.

Situacija je bila takva... Nisam ja imala kontakt sa njim osim preko društvenih mreža na početku... Dogovorili smo se da se vidimo i da upoznam porodicu... Moja majka se složila sa timm naravno... Došao je, ali se nešto nije osećao dobro, ali sam ja pitala da idemo, bila sam dete... To jutro sam se probudila, on je pio kafu i srećna sam se spakovala i krenuli smo. Išao je njegov drug sa nama i odmah je zaspao, njega ni ne poznajem. Otac je vozio, ja sam sedela pozadi. Možda se on i nećkao, ja to ne znam, nisam osetila. Primetila sam da je umoran, jer smo stajali često, da jedemo da se odmori malo... Bili smo u putu, u jednom trenutku sam zaspala, ne mogu da povežem šta se tačno desilo. Samo sam u jednom momentu čula zvuk i udarac... Meni je jedna noga bila priklještena od sedišta, ali sve je okej bilo... 16 šrafova imam, operacija je trajala jedanaest sati. Njegovom drugu nije bilo ništa, a otac mi je bio bez svesti... Izvinite, jako mi je teško da pričam na ovu temu - zaplakala je Ina, pa nastavila.
Nisam ni slutila da je poginuo... Bio je u modricama. Vikala sam par puta ''tata'', ali se nije odazivao... Odvezli su ga u bolnicu, samo se sećam da sam zaspala u kolima Hitne pomoći... Kada se završila operacija i kada sam se probudila iz anestezije, videla sam majku... Moje prvo pitanje je bilo ''Gde je moj otac''... Niko mi nije odgovarao. U jednom momentu je majka sela pored mene i rekla mi da nije izdržao. Da smo napravili pauzu i da se on odmorio kako je želeo, možda se to ne bi desilo.

Za vreme reklame zadrugari su prišli Kristini Ini i pružili je zagrljaje i reči utehe, nakon što je sa njima podelila stravičnu priču o gubitku oca.

Nakon reklama Milan Milošević vratio se u Belu kući i obavestio Kristinu Inu i Zolu da krenu sa njim do hotela kako bi ona uradila test za trudnoću.

Meni je bitna podrška, važno mi je da bude tu. Miljana je prema meni bila korektna. Ona nije pokazala ništa loše prema meni - pričala je ona na putu do hotela.

Dok je Kristina Ina u toaletu hotela "Zadruga" radila test, Milan Milošević razgovarao je sa Zolom.

Nije mi dobro, nije ista situacija kao pre kad sam bio sa osobom koju volim. Nemam ja dvadeset godina. Ovo sam i napolju sto puta uradio, pa mi se nikad nije desilo - rekao je Zola.
Šta se dešava između tebe i Miljane otkako je ušao Bebica? - pitao je Milan
Galamio sam zbog ove situacije. Bebica i Miljana su mi totalno nebitni. Samo mi je da vidim šta će biti sa ovim. Ona ono njeno standardno, stalno govori kako će imati se*s sa njim. Niej ona otišla kod nejga nego je videla da ja jednostavno... Sa Miljanom se nisam ovako osećao, nisam bio u tom fazonu, voelo sam je. Ja sam slab na Miljanu kad smo u istom prostoru, ali mi je drago što je ušao Bebica, a voleo boih i Marija što pre da uđe. OVde ima lepih devojaka koje su mi zapale za oko, totalno sam ono, ne veruješ - rekao je Zola.

Nakon što je Kristina Ina uradila test, ona i Zola su se sa Milanom Milošević vratili u kuću, kako bi pred svima pogledali rezultate.

Milan Milošević došao je u Belu kuću i zamolio zadrugarke za pomoć oko testa, jer se rezultat nije jasno video.

Negativan je test! Jedna crta! Nije trudna... - rekla je Maja.

Milan Milošević saopštio je pred svima da je test za trudnoću Kristine Ine negativan.

Zadrugari, Inin test za trudnoću je negativan. Ovo je test za rano utvrđivanje, uradićemo ga ponovo za nekoliko dana jer je ovo test za rano utvrđivanje, ali sudeći po svemu, nije ga dobro iskoristila - rekao je Milan.
Lakše je i meni i njemu. Svesni smo da je to bilo na brzaka, ali mi je malo lakše sad - rekla je Ina.

Milan Milošević pokrenuo je novu temu, a to je bio odnos Miljane i Bebice. Macanović je komentarisao i njene zbližavanje sa Zolom, pre nego što se on pojavio na vratima Bele kuće.

Zna ona šta je uradila, nije nenormalna. Mislim da se plašila moje reakcije, šta će da bude... Prešla je granicu svakako. Ona je najgora napolju. Njeni roditelji su van sebe. Ja sam je dovezao ovde, znala je da ću biti sa njenim detetom... Njen otac je bio u depresiji, ali sada više ne leži - govorio je Bebica.

Miljana je takođe progovorila o pomirenju sa Bebicom i stvarima koje joj je on ispričao o njenoj porodici kad je stigao u "Zadrugu".

Meni je teško palo kada mi je ispričao za majku i oca. U trenucima sumnje mi je bilo jako teško jer nisam znala da li je mamin tumor benigni ili maligni, a za tatu sam mu verovala. On je razočaran sigurno bio u mene. Ja sam bila prepadnuta zbog mojih roditelja - rekla je Miljana.
Ja sam rekao šta joj je majka poručila iako ja nisam hteo to da pričam - dodaao je Bebica.
Mene je bilo sramota, pa ga nisam dočekala kako treba. Sa druge strane sa Zolom granicu nisam prešla - nastavila je Miljana.

Milan Milošević dao je priliku zadrugarima da komentarišu odnos Miljane i Bebice i njihove pomirenje, nakon njegovog ulaska u "Zadrug", iako je samo par dana pre toga okončala vezu sa njim i priznala emocije prema Zoli.

Moje mišljenje je da se MIljana vidno smorila otkako je Bebica ušao u kuću. Nenade Macanoviću, tebe sam percipirao kao narcisoidnog psihopatu sa depresivnim etapama u svom ponašanju. Ti si se zakačio na MIljanu i ne puštaš, implementirao si se u porodicu Kulić i obavljaš sve dužmnosti biološkog oca. Ti naznačavaš da si se čuo sa Sinišom, da si ovako,d a si onako i tako pokušavaš da manipulišeš MIljanom koja se spustila čim si došao. Ti joj odgovaraš kao ebjbisiter koji će da brine o papirima, obavezama i slično. Ne bi bilo loše da se zaposliš kao njen bejbisiter. A između Miljane i Zola postoji hemija, nije zaljubljena u tebe. Ti spokušavaš da izmanipulišeš njenim mozgom. Tvoj ulazak je bio vešto isplanitan. CIljno si joj odneo cveće i došao an emsto, ne interesuje te niko i ništa. Ne zanima te tvoja sopstvena reputacija, šta će bilo ko misliti. Nisi sposban da prouzrokuješ njene emocije osim empatije i zahvalnosti jer si brinuo o njoj. Miljanini roditelji te vide kao savršenog zeta, ali njeno srce ne. Tio si potajno pritajeno pasivno opasna osoba za Miljanu. Ona trebada porazgovara sa MIljanom o onome što je nastalo dok nisi bio tu - rekao je Brendon.
Ti voliš Nenada kao čoveka jer to što je proživeo sa tobom su i znakovi pažnje i ljubavi, ali je*iga nekad se protiv srca ne može, a tvoja leva strana vuče ka Zoli - rekla je Maja.

Sanja Grujić bez dlake na jeziku je oplela po Bebici.

Ne može ona da ga voli jer on ne voli ni sam sebe, nema ni samopoštovanje. Miljana pripada Zoli, koliko god da se on borio. Vodim se stvarima koje sam videla svojim očima. Mnoge stvari mu ne verujem i smatram da je ovo sa njenim ocem čista neistina... - govorila je Sanja.

Zorica Marković progovorila je o ljubavi koju su imali Miljana i Zola, ali i požrtvovanosti koju Kulićeva dobija od Bebice.

Da bi bilo šta rekli o Miljani, moramo da se nekako stavimo u njenu situaciju. Svaka čast ovoj kući, gde su okupili sve ljude, nadam se samo da će to dete znati ko mu je otac i da će ona i Ivan sve rešiti. Ova žena je zaradila sve za svoje dete, ko kaže da je loša majka neka jede go*na... Ovde bi bilo lepo da se zbliže, prepoznaće se oni ondah, oni su ista krv! Ivan sve drugačije oseća od onoga što govori... Neosporno je da su se Miljana i Zola mnogo voleli... Bebica voli Miljanu, ne mislim da bilo šta radi na silu... Neka Željko ima mušku firguru koja je normalna i stabilna... Nikada nije napustio Miljanu, on je njoj posvetio život - govorila je Zorica.

U emisiji "Pretres nedelje" Ivan Marinković žestoko je opleo po Bebici, ali mu ni Macanović nije ostao dužan.

Ja mislim da je Bebica ozbiljan degnerisani parazit, ja se plašim ovakvih ljudi. To je patollogija. O Miljani se svašta pričalo od užnih faca da je ona mučena majka, sama,a sada misle da ona nije normalna. Ne znam šta d akažem, porodica se širi. i Siniša i Marija vole MIljanu ali ne mogu da je obuzdaju,a Bog im je dao Bebicu da im pomogne. On ostavio svoj ngrad i porodicu i otišao u Niš - rekao je Ivan.
Meni nije jasno kako čovek može da komnetiše bilo šta a dete nije video - rekao je Bebica.

Milan Milošević u "Pretresu nedelje" otkrio je zadrugarima rezultate ankete za najpodmukliju osobu, a gledaoci su imali priliku da glasaju na portalu Pink.rs. Treće mesto zauzela je Aleksandra Nikolić, a reč da prokomentariše dobila je Maja Marinković.

Samo to pivo koje je bilo kupljeno da bi Bilal mene ispolivao je isto tako podmukao. Ne želim da laprdam čisto da bih pričala u etar. Postojala je tu enka podloga, ne mislim da joj se svideo, ali da je htela da kupi mir ili da ga navede da napada mene jer je verbalno jak i istakao se. Sinoć sam išla da probudim Anu Spasojević ona je mislila da je pretres - smejala se Maja.

Nakon komentara zadrugara, Aleks je dobila reč da prokomentariše titulu koju je dobila.

I sama sam za sebe rekla da znam da budem podmukla... Umem da budem loša a umem da budem i dobra. Može da se tumači da sam treće mesto osvojila zbog Bilala, ili Miljana... Šta da kažem, na toj sam anketi, gledaoci su nešto prepoznali... - govorila je Aleks.

Drugo mesto na anketi za najpodmukliju osobu zauzeo je Miljan Vračević.

Miljan, navela bih Marka MMA, ali Miljan je možda i prov mesto. On je podmuklo napravio kulu za Marka i Milicu. Podmuklo je mene danas bacio sa garniture da mi uzme kese. On je podmuklo zakuvao sa mojim do jučerašnjim drugarima Matorom i Šakijem. Miljan ima podmuklu crtu ali je i harizmartičan - rekla je Sanja.

Prvo mesto za najpodmukliju osobu zauzela je Milica, a Miljana je dala svoj sud.

Aleksandrini i Dejanovi fanovi su sigurno glasali za nju. Ja sam Aleks rekla da joj nije prijatelj, ti si rekao da Dejan pravi haos. Miljan ako hoće može da iznese šta je sve pričala. U mnogim situacijama je podmukla u odnosu sa Aleks. Aleks ako ne veruje nikome, ni Dejanu ili je naivna i glupa ili glumi to. Ona ima dosta devojaka sa kojima može da se druži, a ja nisam kompetentna da pričam šta joj Milica radi, videće se sve na klipovima kad bude vreme. Marku se podmuklo približava iako ima devojku, pa se brani da je eninteresuje, da mu ne prilazi - rekla je Miljana.
Normalan čovek kad se nađe na takvoj listi ne napada ljude jer iznose mišljenje, već sedne posle ovoga i razmisli. Za Milicu sam znao na osnovu njenih radnji. Optužila je pokojnog Belog da ju je gurnuo zbog cigara. Ja sam prisustvovao kad si ze zaklela u brata i Svetog Vasilija Ostroškog i lagala - dodao je Miki.
Ne, ne, ne, zaklela sam se u majku. Zabole me. Što sa takvim žarom niste komentarisali druge - rekla je Milica.

Nakon komentara zadrugara i Milica se izjasnila povodom titule koju je dobila.

Ne razmišljam o ovim navođenjima, ako se nađem tu, nađem se, ali se ne opterećujem... Što se tiče razgovora i situacije mene i Aleksandre, nas dve pričamo, mnoge stvari zna o meni i ja o njoj... - govorila je Veselinovićeva.

Pored ankete za najpodmuliku osobu, zadrugari su imali priliku, kao i gledaoci, da glasaju za najboljeg čoveka u "Zadruzi". Milan Milošević saopštio je da je treće mesto zauzeo Bilal Brajlović, drugo mesto je zauzela Anita Stanojlović, a prvo Aleks.

Sofija Una Manić pričala je sa Zvezdanom Slavnićem o Milici i o svojoj vezi sa Markom Markovićem.

Ne ulazim u dubinu, simpatična mi je, ja nemam problem sa njom. Kada budem osetio nešto prvi put onda će biti doviđenja - rekao je Zvezdan.
Mislila sam da i mene gotivite... Nije mi jasno kako je on mogao da bude pored, okej, on sad ima stav. Ali sam na distanci i dalje, priznao je vezu, ali da nije rekao izričito, to bi bio haos... Ne mogu da mu zamerim nešto kada lepo kaže.... Ja nisam klinka, ovo su za mene dečije igrarije - pričala je ona.

Bebica je odlučio da se useli sa Miljanom u izolaciju, kako ona ne bi tamo spavala samo sa Zolom, a sve vreme joj je udeljivao nadimke.

Stefanović i Sanja su nerazdvojni već danima u nazad, a posle emisije "Pretres nedelje večerali su zajedno.

Kad se većina zadrugara uspavala, Maja i Bilal su odličili da iskoriste mir i tišinu. Njih dvoje su imali žestoku, vrelu akciju, a ni malo nisu marili da li će probuditi zadrugare koji su bili oko njih.

Autor: A. N.