AKTUELNO

Maja će poludeti!

Bilal Brajlović razvezao je jezik o odnosu sa Majom Marinković i komentarisao je trougao Bebica, Miljana Kulić i Zola.

Kad sam bio ubačenb u bazen., tri piva su mi bila u džepu pa sus e ohladila to je eto pozitivno. Ono u garderoberu je ružno da se radi zbog jedne cigare. Ne znam da li smos e pomirili, prvi put joj ne dam da mi sedne u krilo, drugi put hoće da se miri. Ona stvarno nije normalna, to svi znamo, ali mi se sviđa. Te sitnice mi se ne sviđaju. Pušilo mi se, a od tih devojaka koje joj smetaju en uzimam, a ja iz poštovanja prema njopj šaljem Sauera da joj uzme cigaru. meni je to poštovanje prema njoj. Ona je drugačije shvatila - rekao je Bilal.
Meni to bacanje stvari, bacanje u bazen ne smeta. Nije to ludost, to je glupost - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje ponašanje će uvek biti nula, ali se neću proimeniti. Menjaću se koliko ja želim, ali da budem papuša, potrčko, da dolazim na poziv, ne dozvoljavam. Volim sebe i poštujem sebe, to sam i Bebici zamerio. Mog brata najviše volim ali kad je bio u takvim situacijama i njemu sam govrio, ja takve muškarce ne poštujem. Bolje biti sam zauvek nego na to pristajati - rekao je Bilal.
Ako me ne prihvati ovakvog, doviđeenja, ima još devojaka. Ona nije premija za mene samo ja nisam tip osobe koji priča "ja ovo, ja ono" , ja nisam rekao ni sa kim sam bio, ni šta sam radio. Priče mogu da se čuju, ali od mene ne, a ima tu finih devojaka. Nju bi pukli kompleksi kad bi znala s kim sam bio. Ja protiv Cara i Janjuša nemam ništa. Ja sam takav kakav sam, to je nepoštovanje mene, živi da se posvađamo pa dođe i kaže kakav smo haos napravili. U zadnje vreme me to pominjanje njih ne nervira nego me gura od nje - rekao je Bilal.
Sinoć me je ponizila, ali opet ja znam šta stvarno oseća i misli. Može ona vama pričati jednu priču, ali ja znam priču. Glupo je da se ona kakvu sebe predstavlja da se zaljubi u jednog klinca. Za svaku devojku postoji način, sad koliko to želite i možete da se potrudite, opet postoji. DO vas je koliko želite i kako ćetet to uraditi, to je sto posto. Nebitno da li je udata, zauzeta, fina,ku*ava, i do sad nisam grešio - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos mene i Aleks Nikolić ne postoji. Ivan može da potencira to, on radi sve iz koristi i priloga, da zavrti nešto, ali zašto to Aleks odgovara. oni su konstantno zajedno, piju, puše, a on ide na to da se udari na Maju da bi se ona sklonila od mene. Aleks je zauzeta, ne znam što joj to treba. Da li joj je rijaltii preči do svega, od veze. Ali ono pre što se dešavalo da mki kaže ad će se ove godine zaljubiti u vodoliju, a ja vodolija, pa dođe da me štipa, gleda, a da ne pričamo o čokoladici i pogledima. Šta Ivan tu radi, ja ne znam - rekao je Bilal.
Uroš je osoba koja tri dana najbrutalnije vređa, pa se tri dana izvinjava. Ovo mu je samo rijaliti igra, ali prelazi granicu koja ne treba da se pređe - rekao je Bilal.
Menjam mišljenje o Bebici, opet je osvojio devojku koju voli, ali koliko ona njega voli, njoj je opet juče zasmetalo što je Ina trudna. Drago mi je što Sauer i ja nismo spavali sa njom jer bi možda delili svi alimentaciju. Zola je kriv. Deluje mi da će uraditi sve što želi, ali ne možeš sa svakim spavati. On sad šeta sa Valentinom i ANitom, a sa njima svako može biti, a spavao je sa devojkom sa kojom niko nije hteo ni da priča. Ako njemu jedan Bebica može zasmetati u odnosu sa Miljanom, onda on ni nije za nju - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.