AKTUELNO

Iznenadila sve!

Prva koja se se našli danas sa Darkom Tanasijevićem oči u oči bila je Miljana Kulić. Ona je sa vodteljim razgovarala o njenom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom:

U koju Miljanu da verujemo, u onu koja je plakala za Zolom ili ovu koja voli Bebicu? - upitao je Darko.
Bebica je neko ko zaslužuje moju pažnju, koliko god da volim Zolu, moram mozak da slušam. Odrasla sam devojka i nema više poniženja. Ušao je Nenad, osetila sam grižu savesti. Od sramote nisam smela da ga dočekam normalno, ali sam mu brzo prišla i dočekala ga raširenih ruku. - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko ja sam se pogubila kada sam ušla ovde.On se folira i sve radi zarad priče i kadra. Mene ne bi čudilo da je njegova ideja da Ina i on pričaju o onome, i da je namerno s u nju, da bi imali priču. Ja sam u šoku bila zbog toga. Ne mogu da verujem kako može tako nešto da uradi devojci koju voli i devojci koju poznaje četri sata. To je dokaz da me nikada nije voleo, i to što kao govori da zadrži trudnoću. - dodao je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je u odličnim odnosima sa tvojom prodicom i da voli Željka baš ? - rekao je Darko.
Jao da, meni to jako znači. Zolina pobeda je moja diskvalifikacija. Ja ne verujem u crnu magiju, ali sam ubeđena da sam omađijana, išla bih i kod Karamujića. - odgovorila je Miljana pa dodala:
Ako ostanem do kraja, pokazaću ko je Miljana Kulić a ne budala kakvom sam se predstavljala. Svi su u šoku zbog mojih ne promišljenih postupaka. Zola gleda samo da li ga kamera snima, on želi samo kadar - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.