AKTUELNO

Isplivala istina na videlo!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji, Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi, ugostili su bivšu zadrugarku, Sanju Jakšić, koju je više puta prilikom svog učešća spominjala Sofija Una Manić.

Foto: RED TV Printscreen

Sanja je otvoreno priznala šta je sve radila sa njom od kako su se upoznale, ali i u kakvom su odnosu biole nakon intimnih trenutaka.

Ona nije iz tog sveta. Ali, više puta smo se ljubile i to na njeno insistiranje. Ona tvrdi da nije nikada bila sa devojkom, a čim je ušla u Zadrugu, zalepila se za Matoru. Jako je inteligentna, a nigde je nema. Neko vreme me je spominjala ali ne u lepom kontekstu... Imale smo razne situacije, u jednom momentu me ljubi u drugom davi, možda se loži na to... Slatkorečiva je poprilično, uvuče ti se lako pod kožu, pa te onda slaže a ja ne volim lažovre. Ne bih mnogo komentarisala nju i njeno ponašanje da ne bih dobila poziv od njene mame.

Foto: RED TV Printscreen

Jakšićeva je takođe prokomentarisala i njeno demantovanje poruka koje je slala Sanji Stanković uz opravdanje da to nije njen Instagram profil.

Gledala sam emisiju kada si pokazivala poruke, nije istina. Ona je pisala te poruke, laže sve, veruj mi! Videle smo se sedam dana pre nego što je ušla u Zadrugu... Nakon našeg odnosa i svađa, nismo razgovarale, ali me je kontaktirala pre nego što je ušla i zvala me da se vidimo u nekom restoranu gde smo se našle pa posle otišle na splav gde smo se ponovo ljubile. Bio je tu dečko koji se vidno ložio na nju, čak nas je i slikao dok smo se ljubile...

Foto: RED TV Printscreen

Autor: J. M. Đ.