AKTUELNO

Pevač je davnih dana otkrio zašto se razveo od ove vanvremenske lepotice.

Ksenija Knežević, bivša članica grupe Hurricane izaziva veliku pažnju javnosti, kako talentom za muziku, tako i izgledom. I dok pevačica često govori o odnosu sa ocem Nenadom Kneževićem Knezom, malo toga se zna o njenoj mami.

Foto: TV Pink Printscreen

Knez se razveo 2013. godine od bivše supruge Nine, sa kojom je dobio dve ćerke. Na Ninu, kako mnogi kažu, Ksenija izuzetno liči. Iako je talenat za muziku nasledila od oca, čini se da je lepotu nasledila od majke, a tome svedoče Ninine fotorafije koje objavljuje na Fejsbuku.

Nenad Knežević Knez i Nina su se venčali u novembru 1995. godine u Beogradu. Tad je Ksenijina mama bila u osmom mesecu trudnoće s njom.

Foto: Printscreen Facebook

Nina je važila za jednu od najlepših žena toga vremena, mnogi su je smatrali najfatalnijom Beograđankom, ali je izbegavala da se pojavljuje u javnosti, što je i sada slučaj.

Veselje je bilo upriličeno u jednom restoranu u Zemunu za oko sto zvanica. Na zabavi su bila najveća imena domaće estrade, među kojima su tekstopisac Marina Tucaković, Ivan Gavrilović, a pevao je i Aca Lukas. Inače, Nina i Knez su godinama bili u braku u kom su, pored Ksenije, dobili još jednu ćerku - Andreu.

Foto: Printscreen Facebook

Pevač je svojevremeno izjavio da je razvod došao kao posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera.

Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu - nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - izjavio je Knez pre sedam godina na temu razvoda.

Foto: Printscreen Facebook

Autor: Pink.rs