AKTUELNO

Što dalje od svadbenih zvona!

Žika Jakšić iza sebe ima dva braka i sa obe bivše žene održava skladan odnos. Iako nikakva strašna drama nije bila po sredi na kraju ljubavi, voditelj šoua „Nikad nije kasno" je nedavno u razgovoru s jednom gošćom izrazio želju da mu se napravi ugovor po kojem on više pred oltar ne bi odlazio.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Voditelj je dva puta odlazio pred oltar, a kasnije i sam inicirao razvod jer „kada ne ide - treba preseći"

Da li mogu ja da se osiguram od braka? Na primer, da se više ne ženim. Da mi napravite neki ugovor i da se ja osiguram i, ako se oženim i budem imao neke posledice, da me vi isplatite? - šalio se Žika u poznatom stilu.

Kolega iz odlučujućih stolica šoua, Saša Milošević Mare, mu je tada poručio:

Tebi je potrebno osiguranje od zaljubljivanja - da bi se zatim svi nadovezali s komentarima da voditelj i ne sme ponovo da „stane na ludi kamen", zbog čega se našao u prilično nezavidnoj situaciji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Žika i njegova prva supruga Snežana su se rastali pre mnogo godina, a od Dajane Paunović, s kojom je takođe bio i osnovao porodicu, rastao se 2017. Svojevremeno, priznao je da je oba puta on bio taj koji je doneo odluku da je vreme da se razvede. Jakšić, naime, veruje da „treba pustiti, onda kada više ne ide".

Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način. U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo - kazao je tada on.

Autor: S.Z.