AKTUELNO

Pevačici su se tamo dešavale veoma čudne situacije.

Učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', Saška Karan je od novembra 2002. do juna 2010. godine živela u stanu u beogradskoj Nikšićkoj ulici, gde je pevačicu Kseniju Pajčin 16. marta 2010. ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo. Učesnici ''Zadruge'' tada su se dešavale čudne situacije - porodica joj se raspadala, bila je na korak od razvoda, izbegla je silovanje, nailazila je na tragove vradžbina...

Foto: TvPink Printscreen

Pevačicina majka Anđelka potvrdila je ova saznanja.

- Saška je s mužem Aleksandrom i ćerkom Miljom svakodnevno doživljavala pakao u starom kraju. Iznajmljivali su stan baš u zgradi u kojoj je živela Ksenija Pajčin. S njom se nisu družili, ali redovno su razgovarali kada se sretnu. Saška ju je volela i uvek ju je hvalila. Kada je devojka ubijena, moja ćerka je to teško podnela. Čak joj ni na sahranu nije otišla jer je bila potresena. Od te večeri počele su da se dešavaju još čudnije stvari - kaže Saškina majka i dodaje:

Foto: Promo

- Saška je imala problem s ćerkom, koja je noćima plakala zbog košmara, svađala se s mužem i malo je falilo da se razvedu jer su njemu pakovali aferu s radnicom, karijera joj je bila na samom dnu... Stalno je čula neke čudne krike, nalazila je kosti na pragu, čak je malo falilo da bude silovana na ulazu. Komšije su takođe prolazile kroz agoniju, mnogi su prodavali stanove i odlazili odatle. Pričalo se da je to mesto ukleto jer je nekada tu bio logor u kom su Nemci ubijali Srbe. Više nisu mogli da izdrže i otišli su dva meseca posle Ksenijine smrti.

Saškin suprug Aleksandar Gazivoda potvrdio je ova pisanja.

- Tačno je sve. To je loš period. Jedva smo spasli živu glavu - kaže Aleksandar.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ksenija Pajčin

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#pevačica

#stan

#zgrada

'