AKTUELNO

Oni su se upoznali 2013. godine, a samo nekoliko meseci kasnije počeli su da žive zajedno.

Folk pevač Milan Mitrović i njegova supruga Bojana danas uživaju u skladnom braku, a emotivnu vezu otpočeli su sasvim slučajno i to spletom čudnih okolnosti.

PROČITAJTE JOŠ: PROVIDNO, PA SE SVE VIDI: Seka odevnom kombinacijom UZDRMALA INTERNET!

Milan i Bojana upoznali su se 2013. godine, a samo nekoliko meseci kasnije počeli su da žive zajedno. Međutim, Milan je prvo svu pažnju usredsredio na njenu drugaricu i bio zainteresovan za nju. Onda je zapravo shvatio da ga nijedna druga ne zanima kada je bolje upoznao Bojanu.

- Prvo smo se družili, nismo odmah napadali jedno drugo. Posle tog druženja je nastala ljubav. Ja sam prvo, zapravo, muvao njenu drugaricu, od toga nije bilo ništa i onda sam usmerio svoju pažnju na Bojanu - priznaje Milan koji je svoju sadašnju suprugu odmah uselio kod sebe.

Njih dvoje su počeli zajedno da žive, a pevač tvrdi da su i te kako slični pa je i to jedan od razloga zbog kojih je njihov život savršen. U međuvremenu su dobili ćerku Zaru.

Milan ne krije da su devojke prolazile kroz njegov život.

- Pre braka stalno sam menjao devojke, imao sam toga u izobilju i više me to ne zanima. Da se ne lažemo, volim ja da stanem na binu i da u publici vidim lepe devojke - bio je iskren Milan.

Autor: Pink.rs

#Milan Mitrović

#pevač

#supruga

'