AKTUELNO

Izazovna kao i uvek u svom prepoznatljivom stilu, pevačica je i ovog puta blistala.

Dijana Didi Janković nedavno je snimila pesmu sa jamajčanskim reperom Šon Polom, poznatijim pod pseudonimom Šegi, a njih dvoje snimili su i spot za ovu numeru u Majamiju u luksuznoj vili od 15 miliona dolara. Pevačica nije krila oduševljenje zbog ove saradnje, a otkrila je i kakvo mišljenje o njoj ima Šegi.

- Snimanje spota je proteklo fenomenalno. Imali smo ekipu od stotinu ljudi. Auto u kojem sam zasigurno plenila bio je Rols Rojs (Rolls Royse). Šegi je doleteo sa Jamajke da bismo snimili spot. On je divna osoba i i sjajan je za saradnju. On tvrdi da sam veoma talentovana te svoje oduševljenje ne krije, a takođe veruje i da sam rođena zvezda - izjavila je pevačica koja smatra da je ova saradnja sa svetskim priznatim imenima njen veliki uspeh.

Foto: Promo

Po svemu sudeći ovo je najskuplji spot u Dijaninoj karijeri. Posebnu pažnju privukla je i mačka jaguar, koja je sve vreme bila mirna pored Didi J. Izazovna kao i uvek u svom prepoznatljivom stilu pevačica i dizajnerka je i ovoga puta blistala, a sve je prepustila stiliskinji koja inače oblači Bijonse za muzičke spotove.

Foto: Promo

Dijana je na sebi imala najnoviju kolekciju Tom Ford-a, Živanši (Givanchy) i Lanvin. Ova pesma je veliki korak napred ka osvajanju sveta. Premijera spota se očekuje za nekoliko dana.

Foto: Promo

Autor: M. K.

#Dijana Janković

#pevačica

#spot

'