AKTUELNO

Bivša koleginica preminule pevačice tvrdi da ona nikada ne bi digla ruku na sebe.

Jedna od članica grupe "Flejm", pevačica Arijana veruje da njena, pre svega prijateljia, ali i koleginica Glorija nikada ne bi digla ruku na sebe, a pogotovo ne okončala svoj život na ovakav način.

Glorija Sangare, pevačica o čijoj smrti se poslednjih dana piše u domaćim medijima, preminula je na Floridi, a iako se najpre spekulisalo da jekadašnja članica grupe "Flejm" preminula od posledica srčanog udara.

Foto: Facebook

- Znam i ranije da je postojala priča, to je meni ona pričala, da je postojao problem na srcu, srčana mana ali je izbegavala o tome da priča. Možda zato što je mislila da će je smatrati slabijom ali ona meni to nikako nije bila njena slabost jer ona je funkcionisala fantastično, kao i svi drugi ljudi, čak i bolje od njih. Ako je to rekao njen brat i čovek koji je voleo i sa kim je provela toliko godina, onda je to zakon. Nikad nisam mogla da prihvatim tu informaciju i to što su mediji pisali jer to nije bila moja Glorija - kazala je Arijana u jednoj emisiji.

Foto: Facebook

Pevačica je kroz suze tvrdi da će Glorijinoj mami trebati mnogo snage da uspe da prevaziće ovako težak trenutak.

- Njoj je sada potrebna velika snaga i ljubav da pregura sve ovo. Valjda će joj biti jasno da ima jako mnogo ljudi koji su voleli Gloriu. Ne moramo da se čujemo čitav život, ali dovoljno je da postoji pozitivna energija koju smo usmeravali jedni drugima.

Foto: Facebook

Autor: B. Radonić

#Arijana Katavić

#Glorija Sangare

'