AKTUELNO

Evo šta je čuo bivši zadrugar.

Centralna tema razgovora u studiju rijaliti programa "Zadruga" večeras, bio je Zoran Marjanović. Bivši zadrugar, koji je sada u pritvoru. Njegova supruga Jelena Krsmanović Marjanović, u aprilu 2016. pronađena je ubijena u Borči.

Foto: RTV Pink

Dušana Zdravkovića, koji je bio zajedno sa Zoranom pod istim krovom, voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević, pitala je kakav je Marjanović bio dok su boravili u najgledanijem rijaliti programu u istoriji Balkana.

Zoran nije imao komunikaciju sa ljudima u Zadruzi. Bio je miran i povučen. Ja sam par puta ušao sa njim u priču, pitao sam ga kako reaguje na sve te naslove, da li je to stvarno istina... On je govorio da policija radi na svemu i da oni najbolje znaju šta rade. Bio je miran i nije davao utisak da je on ubica - rekao je Dušan.

Foto: RTV Pink

Na Zdravkovića se nadovezao novinar Ivan Gajić, koji je rekao kako mu tu sve smrdi i da mu nije jasno zašto članovi porodice Zorana Marjanovića nisu u dobrim odnosima. Komentar na sve to imala je i novinarka najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs!

Porodica se nekako čudno ponaša. Mi smo ih uhvatili u kupovini, oni su bili tako veseli, kao da se u njihovoj kući ne dešava nešto strašno. To njihovo ponašanje je jako čudno - rekla je Jovana Vučić, novinarka portala Pink.rs

Foto: RTV Pink

Naša novinarka pitala je Dušana Zdravkovića i da li je Zoran Marijanović nekada spominjao suprugu Jelenu, dok je bio u "Zadruzi"?

Moje mišljenje, za te dve nedelje koliko je bio, da ukupno nije progovorio dva sata. Stalno je ponavljao da će se to rešiti, da ljudi rade na tome. Jedina reakcija bila je na provokaciju Smilje, kada mu je rekla da je on to uradio - izjavio je bivši zadrugar.

PROČITAJTE: SASLUŠANJE ZAVRŠENO: Advokat Zorana Marjanovića ŠOKIRAO SRBIJU IZJAVOM o ubistvu Jelene! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Marjanović

#Rijaliti Zadruga

#Zoran Marjanović

'