AKTUELNO

Koja će kazna biti izrečena za njih?

Tokom noći došlo je do kršenja jednog od osnovnog pravila života u Zadruzi. Naime, učesnicima je strogo zabranjeno da budu u prodavnici kada im to nije dozvoljeno, ali to njima očigledno i dalje nije jasno. Miki Đuričić je već nekoliko puta provalio u prodavnicu, gde je krao namirnice, zbog čega je kažnjavan.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć je to rešilo da učini nekoliko učesnika, kojima su se prijeli neki proizvodi, pa su skovali pakleni plan kako bi ušli u prodavnicu. Bane Čolak, Filip Đukić, Marko DNK, Saša Rudar i Janjuš pokušavali su preko tavana da uđu unutra, ali im je trebalo dugo da to učine.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Majka Kristine Kockar se UKLJUČILA UŽIVO U ZADRUGU, pa upitala Slobu nešto zbog čega je PREBLEDEO! (VIDEO)

Naravno, kako se sve snima, Veliki šef je znao šta pokušavaju da urade, te su se u jednom trenutku začule sirene, a obezbeđenje je uhvatilo sve i odvelo ih u sobu za rehabilitaciju. Neki od njih su se pravdali da nisu ništa učinili, ali su kamere sve zabeležile, tako da nisu mogli da se izvuku. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Autor: N.Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugari

'