AKTUELNO

Pevačica ne kupuje sebi skupu garderobu i štedi svaki dinar.

Tanja Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem ima dva sina, a rade na tome da prošire svoju porodicu. Pečacicina velika želja je da dobije ćerku, a otkrila je i zbog čega nije kupila stan u Beogradu već isti iznajmljuje godinama.

Foto: Pink.rs

Ćerku bih volela da imam lično za sebe. Znam kakva sam ja prema svojim roditeljima. Devojčice su privržene majci i meni to treba. Moji dečaci su navikli da su uz mene stalno i ne žalim se na njih, ali devojčica je devojčica. Volela bih da osetim kako je imati ćerku - iskrena je bila Tanja.

Kako su joj deca najvažnija, nije joj teško da se zbog njih odrekne krova nad glavom i skupe garderobe.

Nemam stan i ne planiram da ga kupim, jer skupljam pare za školovanje mojih sinova. Ranije mi je stan bio velika želja, ali od kada sam postala majka, deca su mi prioritet. Živimo u Australiji, gde imamo kuću i stan, i zbog toga takođe ništa ovde ne bih kupovala. Tamo nam je za sada baza, a u Beogradu iznajmljujemo stan. Odavno sam se oprostila od krova nad glavom i skupe garderobe, jer hoću da ulažem u njihovo obrazovanje, fakultete… Bila bih ponosna da završe dobre škole. Sve drugo može, a i ne mora – kaže Tanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Rozga NAKON RASKIDA i dalje veruje u ljubav i poručuje: MORAMO CENITI SEBE! (VIDEO)

Pink.rs

#Tanja Savić

#pevačica

'