AKTUELNO

Hoće li sukobi prestati?

Nakon pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Kristijanom Golubovićem i Ivanom Marinkovićem.

Ivane, da čujem tvoj komentar na ovo Kristijanovo? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam razmišljao za vreme reklama, nisam išao da tračarim kao neki. Što se Kristijana i Miljana tiče, kad su njih dvojica u pitanju, nisam nikakvu nameru imao. Ne pada mi na pamet da pričam šta nosim, ko je kako obučen. Kristijan i Miljan više neće dobiti ni dve sekunde od mog vremena, osim ako je neki zadatak produkcije - rekao je Ivan.
Jao, žrtva - dodao je Kristijan i pokazao zadnjicu Ivanu.
Kad vidim trenutak da posle najobičnije reči, a da nije namerna provokacija, vidim opasnost od fizičkog kontakta, ta osoba nije za mene učesnik. To je za mene kraj, a oni neka pričaju o meni. Ako budu pričali, to će govoriti o njima - dodao je Marinković.
Zbog čega je Kristijan tvoje pitanje da li su mu original papuče to protumačio kao provokaciju? - nastavio je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, mogu li ja? Šta se dešava. Ja sam o ovom čoveku čuo sve najgore. Onog trenutka kad sam ušao ovde prišao sam najnormalnije. Imali smo kupovinu, podelili stvari. To što kaže da smo se družili, ja sam popuštao, nisam hteo da teram. Okej, 12. koleno Beograda... Ja sam njemu dao šansu. Ako mene iritira konstantno, a vidi da mu ne vraćam, ako ima imalo ljudskosti, počeće da me prihvata. Ja sam roditelj i jako emotivan. Kažem mu: "Tvoje je isto što i moje". Ne ide da mi u petoj deceniji onome što nam je najsvetije priredimo nerke scene. Ne radi on to samo sa mnom. To radi i Marku Markoviću. Kaže mu u lajvu: "Namazan si, g*vnima". A onda priđe i kaže da nije tako mislio. Ja sam onaj dan bio razbijen. Imali smo dogovor da to ne radimo. Nije problem koliko koštaju cipele, da li su original. Čemu to pitanje? Ja sam se pojavio sa jednom majicom gde je pisalo negde nešto, on me pita: "Šta ste vi kao počeli da nosite to?". A onda je on došao sa drugom majicom, sa ovolikim logom na leđima, ništa mu nisam rekao. Ja nikad nisam bio siromah, ja sam bogat u duši. Nije dobronameran, nema ljudskost i etike. Pominje mi Miću. Kad je napravio onu frku, stao je i smejao se. A njegovu suprugu, Miljanu, decu... Ja im se izvinjavam, svo zdravlje im želim. Ali on ima degenerično ponašanje. Eto, ta zlonamernost - ustao je Miljan Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponoviću, Ivan Marinković ima odgovor na sve, ali njima dvojici neće njima odgovarati, jer zna kako bi se to završilo - rekao je Ivan.
Ja neću nasrnuti sigurno - dodao je Miljan.
Evo, Miljanu ću odgovoriti. Što se Miljana tiče, većinu stvari koje je rekao, uvećao je više puta. Miljan je čovek koji obigrava oko stola svaku emisiju... - krenuo je Marinković, ali ga je Miljan prekinuo.
Miljane, Ivan je rekao da imaš dozu sujete, da ti njega pamtiš, a on tebe ne poznaje - dodao je Darko.
Kako pijan čovek može da me poznaje? Čovek ima pravo da se popravi, da bude bolji, ja mu želim da bude bolji. Svako ima pravo na pokajanje i šansu, ali on stalno čeka lajv da progovori. Priđem mu mimo lajva, ali on stalno. Što se grbo rodi, vreme ne popravi. Kako mene da poštuje, kad dete ne poštuje, svoju krv. Neće dete da pozdravi, pozdravlja kuče. Šta ja da očekujem? Ja ga ispoštovao čašom soka, on ne poštuje šta je rodio - nastavio je Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Vraćam se na Miljana, vidim da zna o meni sve, kao i Kristijan, da im je to bitno. Mene zanima Zadruga. Miljana je ovde bar desetak ljudi okarakterisalo kao duhovitog. Ali on ima tu potrebu da šeta oko stola, ometa ljude. Osim što ima neki animozitet prema meni, koji proističe iz toga što sam ja njemu bitniji nego on meni... Zamerio mi je što sam se javio Davidu Dragojeviću u kafiću, a njemu ne. Hteo je da me prebije tad. Ja znam toliko fanova mojih koji bi da me prebiju, a onda u rijalitiju sam im brat od prvog dana. Ja sam Miljanu rekao par puta da takve šale ne bi trebalo da imamo. Šta je ispričao da ja njega u lajvu nešto diram, to je i on meni radio. Predložio je da to ne radimo, ja sam pristao. Miljan nije mogao da izdrži, nastavio je povremeno sa tim. Onda se desio Marko Markovi Marković Marko mu je u jednom trenutku rekao: "Brate, preteruješ, peti put ti govorim, nemoj više da me podj*bavaš". Isto što sam mu i ja rekao. Aleksandra, Milica, koje su mu najbolje drugarice mu to govore više puta. Sukob se desio tako što mi je Miljan upao u reč. Samo traži način da bi se zakačio za mene. Ovim razgovorom završavam tu priču i sa Miljanom i sa Kristijanom. Ja im se više neću obraćati, prijatno. A i da se razumemo, ipak sam za njih ozbiljan rijaliti igrač, sa svojim CV-em u rijalitiju - poručio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.