AKTUELNO

Našalila se na svoj račun!

Privatan život Ane Nikolić već godinama je jedna od glavnih tema domaćih medija, posebno kad je u pitanju njen odnos sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, s kojim je pevačica svojevremeno bila u braku.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović

Ana i Rasta su uplovili u emotivni odnos 2016. godine, a kada mnogi nisu očekivali, oni su stupili u brak. Razveli su se 2019. godine, a u međuvremenu pevačica je rodila ćerku Taru. Njihov odnos uoči razvoda bio je pun skandala, a Nikolićeva je jednom prilikom izgrebala reperov automobil, a u javnost je pušten i audio snimak u kojem ona  prijateljici opisuje kako je to uradila u pijanom stanju.

Pevačica je i sama u više navrata istakla da je kroz život napravila pogrešne izbore, te je samim tim njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram izazvala lavinu komentara. Naime, Ana je objavila fotogafiju pokojne kraljice Elizabete II, koja je nedavno preminula, i našalila se na svoj račun.

- Ustani, Elizabeta, da moji "pogrešni izbori" legnu - napisala je Ana u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram uz svoju pesmu "Napismeno", a svi su se pitali da li je mislila upravo na Rastu.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.