AKTUELNO

Razvezala jezik!

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković ove subote ugostila je u emisiji: Anu Sević, Suzanu Mančić, Mariju Egelju, Lunu Đogani i Lepog Miću, sa kojim je govorila o uvek aktuelnim muško-ženskim odnosima i životnim temama, a njihova priznanja zaintrigiraće javnost.

Ana je pred kamerama govorila o razvodu od pevača Darka Lazića, a tom prilikom otkrila je i više nego što je planirala, te je u jednom momentu kroz redove istakla da on svom bivšem zna mnogo skandaloznije stvari od onih koje su došle do medija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam da li je to bila promena ili ja nisam videla nešto što su ljudi oko mene videli... Svima je bilo očigledno osim meni. Čovek vremenom sazreva. Potrebno je životno iskustvo da znaš šta želiš, a šta ne... Nema iznenađenja za mene kad je reč o medisjkim natpisima. Ja najbolje znam šta je istina i šta se dešava... I to što izađe je manje skandalozno od onog što nije izašlo... - rekla je Ana, a na pitanje: ''Ko ima ulogu i oca i majke?'', odgovorila je:

Foto: TV Pink Printscreen

- Da ne generalizujemo, ali u većini slučajeva su žene te koje su i otac i majka kada su u pitanju razvedeni roditelji - poručila je Sevićeva.

Autor: M.K.