AKTUELNO

Trudna voditeljka oduševila sve svojom izjavom u emisiji ''Magazin In'', a tek da vidite kako izgleda!

Voditeljka TV Pink Marija Egelja nedugo nakon venčanja o kojem je brujala Srbija, otkrila je da je u drugom stanju. Fotografije trudničkog stomaka i verenika koji je nežno grli preplavile su društvene mreže, a sada je voditeljka vremenske prognoze u Jutarnjem programu otkrila i kako izgleda. Marija je gostovala u emisiji ''Magazin In'' voditeljke Sanje Marinković, koja je bila oduševljena njenim stajlingom i izgledom. Kada je predstavila ostale goste, Sanja se obratila koleginici i zamolila je da ustane.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Marija, ustani molim te, da vidi Srbija kako izgleda žena u osmom mesecu trudnoće - govorila je Sanja, a Marija je prekinula i rekla: "Pa, videli su već". Ipak, ispoštovala je Sanju i otkrila da je u emisiju obukla mini haljinu golih leđa, a onda Sanju uhvatila za nos, kako bi i ona, kako je Marija rekla, ostala opet u drugom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Marija je tokom emisije uputila brutalnu poruku preljubnicima.

- Nema opravdanja za prevaru. Što se ne razvede i bude srećan sa svojom devojkom. Pravi lav pored sebe treba da ima ženu koja je prava i koja je lavica. A čobanima treba stado - rekla je Egelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.