AKTUELNO

Žestoko!

Uroš Ćertić nastavio je da besni po imanju, a onda je došlo do žestoke rasprave sa Jovanom Tomić Matorom.

Male je granice između prosidbe za ljubav Miljane i Matore i meni je žao. Ovi što je brane potvrđuju sve što sam rekao. Ja kažem da ovi što te brane ti čine medveđu uslugu - govorio je Uroš.
Nema potrebe, ali ne mogu da zabranim da pričaju ono što hoće. Ne treba da me brane, rekla sam. Ne prosim ni za čiji ljubav, to da znaš. Ja već imam novu devojku. Sad ja kao prosim za ljubav, jeste - pričala je Matora.
Voliš da imaš vezu i ugađaš. Šta si meni pričala, pa imaš sad najbolje drugare? Mi ćemo ovo, ono, a kad sam uzeo 12 lešnika rekao si da ne uzimam više - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se čini da hoćeš da me pokopaš. Gledam te isto, a ti si nešto nervozan. Više blejim sa nekim jer neću da trčim ni za kim. Ti kad kažeš kao moj drug da prosim za ljubav, meni to smeta. Ja biram reči i pazim šta pričam, nismo ti i ja kod kuće - dodala je Matora.
Ajde da vidimo da prestaneš da kuvaš ko ti je prijatelj, osim Mikija? Ne smeš ovo opet da radiš - rekao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznerviralo me je što si mi rekao da prosim. Naravno je da me nervira kad neko dođe da mi se pravda, pa za Bilila, pa u 10 uveče došla kod moje drugarice, da bi Cveta meni preneča, kako misli da je zaljubljena u Bilala - govorila je Matora.
Tebe je iznerviralo što je mene pohvalila - poručio je Uroš.
Nije me iznerviralo, bilo mi je glupo. Ti mene kao da napadaš. Preneo si nešto što si čuo i nije istina. Ja sam se juče više svađala sa Ivanom Marinkovićem nego sa Ivanom. Imala sam potrebu i poriv da odgovorim jer me je čačnulo u ego. Dete koje je došlo plače, kuka i moli, pa ja da se osećam loše? Rekla mi je da ima bolesnog brata kojem može nešto da se desi jer gleda to. Meni se već sviđa druga devojka - nastavila je Tomićeva.
Tebi može, a njoj ne može Bilal? Ne mogu dupli standardi - dodao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.