AKTUELNO

Nije mogao ni da sanja da će mu se ovo dogoditi!

Đorđe Đoković pronašao je svoju mirnu luku pored Saške Veselinov sa kojom se nedavno venčao, a malo ko zna da je najmlađi brat Novaka Đokovića pre nje 6 godina bio u vezi sa Tijanom Ralić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako je sve slutilo na veribu par se rastao zbog, kako se navodilo, česte razdvojenosti. Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu. Njihova ljubav je okončana pre tri godine, a Tijana je jednom prilikom progovorila o raskidu.

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?", usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića tada na Instagramu.

Autor: N.Ž.